Drumeție spre vârful Munților Hășmaș. Start-upurile din Moldova sunt invitate la Silicon Hikeabout

muntii hasmas
Foto:chitaracalatoare.ro

Start-upurile din Republica Moldova sunt invitate să meargă în drumeție la un Silicon Hikeabout pe vârful Munților Hășmaș, România, în perioada 4-6 octombrie. Te așteaptă multe priveliști frumoase și networking productiv.

Pregătește-ți ghiozdanul de hiking pentru a cuceri măreția Munților Hășmaș. În cele trei zile ale călătoriei vei trăi o adevărată experiență. „Vom admira priveliștile naturale, vom fugi de urși și o să respirăm aerul proaspăt de munte. Mai facem un repaus, ici și colo, pentru a ne povesti experiențe din lumea tech”, menționează organizatorii evenimentului.

De asemenea, aceștia spun că au pregătit un traseu numai bun de urmat, un pic de aventură, un pic de popas și mult networking cu oamenii din comunitatea ta. Respectiv, vei putea să te conectezi fiecare dintre ei.

Bine de știut! Acest hiking în munți se potrivește atât începătorilor, cât și aventurierilor experimentați. Complexitatea este una moderată, însă organizatorii te îndeamnă să fii maxim de prudent și să-ți apreciezi nivelul de rezistență înainte de a te înregistra. Totuși, experiență anterioară de hiking nu e necesară.

Detalii despre Silicon Hikeabout:
# data – 4-6 octombrie;
# locul de pornire – Chișinău;
# linkul de înregistrare – aici;
# prețul biletului – 200 de euro.

Prețul include:
# transport;
# cazare;
# ghid;
# gustări.

Evenimentul este organizat de Technovator – Growing talent to innovate și Humane Outdoors.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente