ASEM va dezvolta un curs de conștientizare cibernetică. Acesta va fi predat de experți internaționali

IMG-20240828-WA0012

În data de 28 august 2024, Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM) a semnat un acord mutual de colaborare pe o perioadă de 2 ani cu Institutul de Dezvoltare Economică și Reformă Juridică (IGROW). Prin acest parteneriat, în ASEM se va organiza predarea cursului de conștientizare cibernetică în cadrul Centrului American ASEM, responsabili de organizare – Facultatea Tehnologii Informaționale (TISE) și Statistică Economică și Facultatea Relații Economice Internaționale (REI).

La eveniment au participat Basil NIKAS, CEO IGROW; Alexandru STRATAN, Rector ASEM, prof. univ., dr. hab., membru corespondent  al AȘM; Victoria COCIUG, dr., conf. univ., Prorector pe cercetare și parteneriate ASEM; Larisa DODU-GUGEA, dr., conf. univ., Decana (REI); Zinovia TOACĂ, dr., conf. univ., Decana TISE și dna Luminița DIACONU, coordonatoarea Centrului American ASEM.

Cursul va fi predat în limba engleză de către experți internaționali de renume în domeniu. Această inițiativă vine în contextul strânsei colaborări dintre ASEM și partenerii săi strategici, cum ar fi IGROW, în vederea îmbunătățirii calității studiilor și pregătirii beneficiarilor de la ciclul I și II pentru provocările lumii digitale de astăzi.

Acest material a fost scris și redactat de echipa ASEM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #promoASEM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente