(video) Oxana Lungu, antreprenoare: „Europa pentru mine înseamnă aliniere economică, intelectuală și morală cu o societate liberă și educată”

456483517_401291212984518_6080366186021644127_n

Oxana Lungu este creatoarea brandului Lia Fia, haine pentru copii și mămicile lor. Prin pasiunea sa, de 12 ani contribuie la dezvoltarea industriei ușoare, a gustului estetic și încurajează consumul conștient al articolelor textile.  

„Avem grijă de copii și mămicile lor prin producerea pieselor vestimentare din stofe naturale, create cu multă grijă atât pentru mediu, cât și pentru consumatori”, spune Oxana Lungu.

Antreprenoarea își dorește ca familiile din Moldova să fie integre, părinții să poată rămâne în țară ca să-și crească copiii în pace și libertate, și ca cetățenii Republiciii Moldova să trăiască într-o societate educată, cu demnitate națională, iar producătorii locali să fie susținuți. 

„Europa pentru mine înseamnă aliniere economică, intelectuală și morală cu o societate liberă și educată. Înseamnă orizonturi noi de dezvoltare atât pentru tânăra generație, cât și pentru antreprenori. E posibilitatea de a primi și de a împărtăși din ospitalitatea, talentele și produsele calitative pe care le avem”, mărturisește antreprenoarea.

Videoul integral poate fi vizionat pe linkul de mai jos: 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente