Cum va circula transportul public pe 30 și 31 august

troleibuze
Foto:Regia Transport Electric Chișinău

În perioada 30 august, ora 12.00 și 31 august, ora 14.00, circulația transportului public pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul Pieței Marii Adunări Naționale (PMAN), va fi suspendată. Măsura este luată în legătură cu organizarea de către Ministerul Educației și Cercetării a evenimentului „Marea Dictare Națională”, dedicată Zilei Limbii Române.

În perioada menționată, circulația rutieră va fi sistată pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, tronsonul cuprins între str. Mit. G. Bănulescu-Bodoni și str. A. Pușkin. Astfel, conducătorii auto sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.

Totodată, transportului public care traversează PMAN va fi redirecționat de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile adiacente.

Amintim că Marea Dictare Națională se află la cea de-a doua ediție. În acest an, ea se va desfășura pe 31 august, de Ziua Limbii Române în Piața Marii Adunări Naționale. Dictarea are drept scop sărbătorirea limbii române și promovarea vorbirii și scrierii corecte în rândul tuturor cetățenilor.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de Telegram: RO și RU.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente