(video) 33 de ani de independență. Mesajul Maiei Sandu: „Alegem să ne ridicăm, oricât de greu ar fi”

Maia Sandu
Foto:captură ecra/Maia Sandu/Facebook

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu un mesaj de Ziua Independenței Republicii Moldova: „Moldova este casa noastră și alegem un viitor în pace și bunăstare. Ne scriem istoria. La mulți ani, Moldova!”.

În mesajul adresat către popor, președinta spune că mereu există opțiunea să renunțăm, dar noi alegem să ne ridicăm, oricât de greu ar fi.

„Deciziile pe care le luăm ne pot ține pe loc. Am fi putut abandona. Drumul pe care îl alegem poate fi greu. Ar fi putu să ne pese mai puțin. Am fi putut să renunțăm și să ne pierdem curajul. Fiecare decizie pe care o luăm ne ține pe loc sau ne duce înainte. Suntem ceea ce alegem zi de zi. Alegem să ne ridicăm, oricât de greu ar fi. Alegem să muncim pentru viitorul nostru. Perseverăm pentu copiii noștri. Alegem speranța și viața. Credem în puterea neamului nostru. Moldova este casa noastră și alegem un viitor în pace și bunăstare. Ne scriem istoria. La mulți ani, Moldova!”, se arată în mesajul de felicitare al Maiei Sandu către popor.

Amintim că pe 27 august 1991 a avut loc semnarea Declarației de Independență de către 278 de deputați de la Chișinău. De la semnarea acesteia au trecut 33 de ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente