Lista rechizitelor de care ar avea nevoie copilul tău la grădiniță

rechizite-ezgif.com-webp-to-jpg-converter
Foto:Pixabay

Un aspect important în pregătirea copilului pentru grădiniță este asigurarea tuturor rechizitelor necesare pentru a fi gata să exploreze și să învețe. De obicei, la grădiniță rechizitele, la fel ca jucăriile, sunt comune. Cu toate acestea, părinții trebuie să aducă un set de materiale de studiu pentru copilul lor, pentru a se asigura că acesta are la dispoziție tot ce îi trebuie și că vor fi suficiente pentru activitățile zilnice.

Pentru părinții care nu știu ce să cumpere pentru copilul lor, am pregătit o lista cu rechizite de bază care nu ar trebui să lipsească din ghiozdănel.

Lista rechizitelor pentru copiii de grădiniță

# Ghiozdan mic

# Creioane colorate

# Carioci

# Creion simplu

# Ascuțitoare

# Radieră

# Foarfecă cu vârf rotunjit

# Lipici solid

# Album de desen

# Acuarele și pensule

# Pahar pentru pensule

# Set de plastilină

# Hârtie și carton colorat

# Mapă cu folii

# Cărți de colorat

# Un joc de echipa (puzzle, LEGO)

Îmbrăcăminte și încălțăminte

La grădiniță, copilul trebuie să poarte îmbrăcăminte și încălțăminte comodă. Nu se recomandă blugii sau pantalonii mai groși, deoarece copiilor trebuie să le fie ușor să alerge și să se joace. Puteți lăsa și îmbrăcăminte de schimb, în special la picii de vârstă mai mică, pentru cazurile în care aceștia se vor murdări.

De asemenea, este necesară și încălțăminte de schimb, pentru grupă. Nu trebuie să fie șlapi de cameră, ci papuci închiși, ideal cu suport ortopedic. Ar fi de preferat să nu aibă șireturi sau butoniere complicate – fie scai, fie în general fără încheietori.


În acest articol am adunat lista rechizitelor de bază pentru un elev de clasa întâi, iar aici te ajutăm să înțelegi cum îi explici copilului tău de clasa întâi despre felul în care e organizat procesul la școală.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente