(video) Gheorghe Panfil, agricultor: „Familia europeană este calea către exportul liber și o piață de desfacere mare”

456508995_399953539784952_7982783270846805331_n

Gheorghe Panfil practică agricultura de-o viață întreagă. Agricultorul este specializat în cultura cerealelor, creșterea leguminoaselor și a sfeclei de zahăr, inclusiv producerea seminţelor. Agricultorul încearcă să minimizeze intervențiile asupra solului pentru a obține recolte cât mai sănătoase. 

„Mi-aș dori ca în Republica Moldova să fie dezvoltat și încurajat sectorul agricol. Avem pământuri roditoare și oameni muncitori, care pot aduce rezultate frumoase acasă și peste hotarele țării”, spune Gheorghe Panfil.  

Uniunea Europeană coordonează eforturile statelor membre în domeniul agriculturii. La nivel european, se elaborează politici agricole, se stabilesc norme și se alocă fonduri. Țările membre sunt responsabile de aplicarea acestor legi și de utilizarea eficientă a banilor primiți. UE monitorizează îndeaproape acest proces și ajustează politicile în funcție de nevoile și rezultatele obținute.

„Europa pentru mine înseamnă un viitor mai bun cu numeroase posibilități de dezvoltare. Familia europeană este calea către exportul liber și o piață de desfacere mare și primitoare”, a mărturisit agricultorul.

Videoul integral poate fi vizionat pe linkul de mai jos.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente