De Ziua Independenței comandă mâncare tradițională prin Glovo

SVG_7389-GLOVO-0186

Glovo, aplicația prin intermediul căreia utilizatorii beneficiază de livrări rapide de la cele mai populare restaurante și magazine din orașele unde locuiesc, vă felicită cu ocazia Zilei Independenței! În această perioadă de sărbători naționale utilizatorii Glovo pot comanda oriunde, oricând și orice mâncare tradițională pentru a-și umple masa festivă, economisind timp și efort.

Printre cele mai comandate preparate cu specific tradițional național din ultimele 12 luni, au fost zeama, sarmalele și mămăliga. Toate aceste mâncăruri, precum și multe altele, pot fi comandate prin intermediul aplicației Glovo, astfel încât familia să poată petrece mai mult timp împreună, fără a pierde ore în șir cu gătitul. 

Reprezentanții companiei au remarcat că orașele în care au fost comandate cele mai multe preparate cu specific tradițional în ultimele 12 luni sunt Chișinău, Bălți și Ungheni. Iar cel mai des moldovenii comandă acest gen de mâncare pentru masa de prânz: 30 % dintre preparatele tradiționale sunt comandate între orele 11.00 și 13.00. Data în care s-a înregistrat cea mai mare cerere pentru mâncarea tradițională a fost 11 martie, o zi de luni după sărbătoarea de 8 martie. De altfel, sfârșitul săptămânii este tocmai perioada în care sunt înregistrate 30% dintre comenzile de mâncare tradițională: weekendurile și sărbătorile sunt timpul acordat comunicării în familie și nu gătitului.

Totodată, prin intermediul Glovo livrarea deserturilor preferate este la îndemâna oricui. Cele mai comandate deserturi cu specific tradițional național în ultimul an au fost Cușma lui Guguță, urmat de Prăjitura Copilărie

Există deja și recorduri în ceea ce privește pofta de mâncare cu specific tradițional. În ultimul an, un utilizator din Chișinău a plasat 93 de comenzi de mâncare tradițională, ceea ce înseamnă că, în medie, el a plasat o asemenea comandă la fiecare patru zile.

Glovo vă îndeamnă să sărbătoriți gustos, fără efort și cu mare economie de timp sărbătoarea națională Ziua Independenței Republicii Moldova, dorindu-vă prosperitate, sănătate și poftă bună!

Despre Glovo 

Glovo este o aplicație de tip multi-categorie inovatoare care conectează utilizatorii cu afaceri și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, supermarketuri, precum și de la diverse magazine specializate. Viziunea Glovo este de a construi cel mai mare marketplace online pentru a oferi tuturor acces la orice în orașul lor în câteva minute. Fondată în 2015 în Barcelona, compania operează în 23 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente