Bucură-te de servicii imobiliare digitalizate cu maib și CasaHub. Obține cheile de la noua ta locuință mai rapid, ușor și fără cozi

1280×720 RO

Uită de telefoanele „care nu mai tac” și de cozile interminabile la agenții. Maib și CasaHub îți propun soluții digitale eficiente, astfel încât să obții cheile de la noua ta locuință în cel mai scurt timp și fără să te complici.

Serviciile digitalizate disponibile pe CasaHub:
# programează o consultație gratuită online;
# verifică numărul cadastral;
# solicită raportul de evaluare;
# adaugă și promovează gratuit anunțuri;
# asistenţă și ghidare personalizată;
# procedură simplificată de depunere a cererii;
# comandă și achită instant asigurarea bunului.

Acum, doar în câteva clicuri găsești imobilul potrivit pe casahub.md, cu ratele ipotecare precalculate la fiecare anunț. Programează o consultație online gratuită cu specialiștii Centrului Ipotecar maib și devino proprietarul noii tale locuințe în timp util. 

Totodată, întrucât prețuim timpul tău, îți propunem un nou serviciu, care îți va permite să nu te mai deplasezi de-sine-stătător spre biroul notarial sau ASP. Notarul te va aștepta la ora selectată direct la centrul ipotecar maib pentru a legaliza contractul și tranzacția. Iar după ce vei semna o procură standard – unul dintre managerii centrului ipotecar va depune și ulterior va ridica toate actele tale la oficiul cadastral. 

Procurarea unui imobil încă niciodată nu a fost atât de rapidă, simplă și ușoară cu soluțiile digitale de la maib și CasaHub.

Descoperă toată gama de soluții digitale aici: link

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente