Costum, spectacol și literatură. Teatrul „Alexei Mateevici” te invită la un eveniment tematic de Ziua Limbii Române

arta
Foto:Facebook/Teatrul „Alexei Mateevici”

Nu știi cum să celebrezi Ziua Limbii Române în acest an? Participă, începând cu ora 17.00, la un dialog între teatru, literatură și modă pornind de la antologia de proză scurtă „Garderoba”. Un dialog real despre sincronizare din toate punctele de vedere în rândul artiștilor de pe ambele maluri ale Prutului, ce depășește diferite forme de festivism inutil.

Potrivit organizatorilor, în cadrul evenimentului vei avea ocazia să te convingi cât de mult este nevoie de abordări noi, nonconformiste în lumea artei. Seara va începe cu un performance al actorilor Teatrului „Alexei Mateevici”, inspirat din „Garderoba” și va continua cu un dialog ce va avea la bază textele antologate, alături de autorii lor, dar și de oameni de cultură din Republica Moldova.

Invitați: Elena Hatman, Maria Ivanov, Anda Vahnovan, Dumitru Crudu, Ivan Pilchin, Emanuela Iurkin, Maria Pilchin, Iulian Fruntașu, Cătălina Bălan, Diana Iepure, Victor Untilă, Alexandra Zosim, Ilinca Hatman, Diana Boșcov, Giasti Sirah, Valentina Ostap, Cătălina Budu, Ludmila Botnaru.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Evenimentul este organizat de Editura Paralela 45 în parteneriat cu Teatrul „Alexei Mateevici” din Chișinău.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente