USMF premiază jurnaliștii și studenții de la jurnalism care vor publica materiale despre instituție. Cum poți participa la concurs

usmf premii
Foto:Facebook/Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” (USMF) lansează concursul Premiul USMF „Nicolae Testemițanu” pentru jurnaliști, ediția 2024. Prin intermediul acestei competiții, instituția își propune să promoveze imaginea universității datorită materialelor jurnalistice despre cele mai importante evenimente din viața universitară.

Oportunitatea este destinată atât jurnaliștilor care activează în instituțiile de presă din țară, cât și studenților de la facultățile de jurnalism din Republica Moldova. Materiale eligibile: articole scrise, electronice și audiovizuale, reportaje, interviuri, știri, anchete, documentare, talk-show-uri.

Condiții de participare

# Articolele pot fi scrise în limba română, rusă, engleză sau franceză.
# Toate materialele trebuie:
— să fie autentice;
— să fie difuzate la TV, radio, sau publicate în presa scrisă sau online din Republica Moldova;
— să fie accesibile publicului larg.
# Data apariției trebuie să fie cuprinsă în perioada 1 ianuarie – 30 noiembrie 2024.
# Fiecare participant(ă) trebuie să expedieze cel puțin cinci materiale, indiferent de tipul acestora, publicate/difuzate individual sau într-o serie de articole.
# Toate materialele trebuie să abordeze subiecte ce țin de activitatea USMF (instruire, cercetare, activitate clinică, colaborare internațională, acțiuni sociale).
# Prioritate vor avea materialele care reflectă evenimente importante din viața universității (congrese, conferințe, proiecte, evenimente aniversare).
# Participanţii trebuie să ofere dovezi că materialul a fost publicat (copie, link către sursă sau o captură de ecran a articolului).
# Nu sunt eligibile materialele care au fost publicate contra cost din contul universității.

Articolele vor îndeplini următoarele cerințe:
# materialele video difuzate la TV, cu o durată de cel puțin 90 de secunde fiecare, vor fi prezentate sub formă de link sau pe un suport extern;
# materialele audio difuzate la radio, cu o durată de cel puțin 120 de secunde fiecare, vor fi prezentate sub formă de link sau pe un suport extern;
# articolele din presa scrisă trebuie să conțină cel puțin 3 000 de caractere (cu spații) și vor fi prezentate pe suport tipărit (copie scanată sau captură de ecran) sau electronic;
# articolele din presa online trebuie să conțină cel puțin 2 000 de caractere (cu spații) și vor fi prezentate pe suport tipărit sau sub formă de link direct către sursa electronică.

La finalul concursului, trei cei mai activi jurnaliști vor primi trofee și premii bănești în valoare netă de 5 000, 3 000 și, respectiv, 2 000 de lei. Toți participanții vor primi diplome și produse marca USMF „Nicolae Testemițanu”.

Jurnaliștii interesați sunt îndemnați să completeze acest formular pentru a se înscrie. Formularul și dosarul care conține materialele jurnalistice vor fi expediate la adresa [email protected]. Termenul-limită pentru înscriere este 30 noiembrie 2024, ora 17:00.

Ceremonia de premiere va avea loc în decembrie 2024. Regulamentul integral al concursului poate fi accesat aici.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente