(video) USAID Moldova prezintă impactul pozitiv al proiectelor sale printr-o serie de videoclipuri

1280x720px RO_1

USAID Moldova a lansat o serie de videouri intitulate – „Prietenii adevărați sunt mereu împreună”, care au drept scop să evidențieze impactul pozitiv al proiectelor finanțate de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională în diverse comunități din Moldova. Această serie, formată din 10 clipuri scurte, cu note fine de umor, și-a propus să inspire și să informeze publicul despre rezultatele concrete ale inițiativelor susținute de USAID în Republica Moldova.

Scopul acestor istorii este de a arăta modul în care USAID contribuie la îmbunătățirea vieții de zi cu zi a cetățenilor moldoveni. Fiecare videoclip din această serie prezintă exemple reale și autentice de transformare și dezvoltare în diverse sectoare, cum ar fi modernizarea infrastructurii locale, susținerea sectorului agricol și vinicol, avansarea educației și promovarea turismului și tehnologiei. 

Aceste videoclipuri nu doar documentează realizările proiectelor USAID, ci și surprind esența vieții autentice din Moldova, oferind o perspectivă veridică asupra modului în care investițiile USAID au un impact pozitiv în comunitățile locale. Fiecare episod redă o istorie în care oricine dintre noi se poate regăsi pe sine sau pe cei din jur, iar notele fine de umor te fac să te conectezi cu eroii fiecărui episod.

Videoclipurile sunt deja disponibile pe platformele de social media ale USAID Moldova. Pentru mai multe informații despre seria de videouri și impactul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională în Republica Moldova, vă invităm să accesați paginile de socializare ale USAID Moldova.

Pentru mai multe detalii, accesați USAID Moldova Facebook și USAID Moldova Instagram

Menționăm că USAID este un partener de încredere al Republicii Moldova în parcursul de dezvoltare a țării. Începând cu 1992, Agenția a oferit peste un miliard de dolari pentru implementarea proiectelor de asistență financiară și tehnică în următoarele domenii: Agricultură, Energie, Turism, Sectorul vitivinicol, Industrie ușoară, Democrație și guvernare responsabilă, Educație, Sectorul tehnologiei informației (IT), Justiție și anticorupție, Dezvoltare comunitară, Comerț și export, Sănătate și Asistență COVID-19, dar și altele.

De mai bine de 30 de ani, USAID Moldova oferă asistență Republicii Moldova pentru a contribui la un viitor democratic, prosper și european. Prietenia dintre USAID și Republica Moldova este una durabilă și plină de realizări, iar aceste videoclipuri sunt doar o mică parte din povestea comună de succes.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente