La Palatul Republicii va avea loc un concert simfonic în aer liber. În repertoriu sunt compoziții din diverse filme celebre

Palatul Republicii
Foto:Facebook/Palatul Republicii

Ce zici dacă îți vei petrece seara de vineri în atmosfera muzicii clasice sub clar de stele? Ești invitat la concertul Muzica Filmelor Celebre, care va avea loc în curtea Palatului Republicii. La eveniment vor fi prezentate coloane sonore din unele dintre cele mai iubite pelicule cinematografice din întreaga lume.

La eveniment vor fi prezentate compoziții muzicale din filme precum „Masca lui Zorro”, „Gladiatorul”, „Titanic”, „Pirații din Caraibe”, „Războiul stelelor”, „Superman revine”, „Chicago”, „Fantoma de la operă”, „Profesionistul”, „Umbrelele din Cherbourg”, „Lista lui Schindler”, „Marele blond cu un pantof negru” etc.

De asemenea, una dintre suitele care vor fi cântate la eveniment a fost realizată de către compozitorul din Moldova – Boris Dubosarschi.

Spectacolul va fi susținut de către întreaga Orchestră Simfonică a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, în frunte cu maestrul Silviu Deaconescu din România, care va fi prezent la pupitrul dirijoral. La fel, naistul moldovean Marin Gheras va fi în calitate de solist la acest concert.

Evenimentul va avea loc vineri, 23 august, ora 18.00.

În caz de ploaie, concertul va avea loc în holul Palatului Republicii al cărui edificiul se află pe str. Nicolae Iorga, nr. 21.

Biletul pentru eveniment costă 200 de lei.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente