Devino voluntar(ă) la FILIT Chișinău și ajută la organizarea celui mai mare festival de literatură și traduceri din sud-estul Europei

filit chișinău voluntari
Foto:Facebook/FILIT Chișinău

Festivalul Internațional de Literatură și Traduceri (FILIT) din Chișinău recrutează voluntari pentru cea de-a doua ediție a evenimentului, care se va desfășura în perioada 26-29 septembrie. În calitate de voluntar(ă), vei lucra alături de echipa de organizare în perioada premergătoare festivalului şi în timpul acestuia.

Responsabilitățile unui voluntar FILIT Chișinău:
# asistă la organizarea evenimentelor și la coordonarea activităților din timpul festivalului;
# ajută la distribuirea programelor și la îndrumarea vizitatorilor;
# oferă suport logistic și asistență pentru autorii invitați;
# se implică în activități de promovare.

Organizatorii vor selecta voluntarii în funcție de următoarele criterii:
# ești disponibil(ă) să te implici pe toată durata festivalului;
# cunoști o limbă străină;
# ai o pasiune pentru cărți;
# experiența anterioară constituie un avantaj.

Dacă îți dorești să devii voluntar(ă) la FILIT Chișinău, atunci expediază CV-ul sau un text scurt despre experiența ta și datele de contact la adresa [email protected]. Termenul-limită pentru înscriere este 27 august.

Voluntarii selectați vor fi contactați de către organizatori și vor fi invitați la sesiunile de pregătire și instruire. La finalul festivalului, voluntarii vor primi o diplomă și titlul de „Ambasador al literaturii”.


FILIT este unul dintre cele mai mari festivaluri literare din Europa. Aspectele remarcate sunt prezența numeroasă a publicului, interesul manifestat de acesta, implicarea comunității prin numeroși voluntari și evenimente conexe, precum și numărul ridicat de evenimente și distribuția geografică a acestora – activitățile culturale se desfășoară în tot orașul, dar și alte localități din județul Iași.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente