Campania „Pregătit pentru școală” de la Kaufland. Ai reduceri de până la 68 % la rechizitele necesare

1200x800px_BTS

Kaufland lansează noua campanie de toamnă – „Pregătit pentru școală”. În contextul pregătirii pentru noul an școlar, clienții pot găsi în magazinele din toată țara o gamă de rechizite, haine și jucării destinate elevilor. 

Mai mult, Kaufland oferă o reducere de 25 % la gama de rechizite și papetărie, valabilă pentru toți clienții, în perioada 29 august – 4 septembrie. Reducerea se va aplica suplimentar prețurilor promoționale din săptămâna de referință.

Kaufland revine și anul acesta cu prețuri accesibile, care demonstrează încă o dată angajamentul companiei de a-și adapta ofertele de preț în avantajul bugetelor clienților săi. 

Astfel, părinții pot beneficia de reduceri de până la 68 % la rechizitele necesare pentru un an școlar de succes. De asemenea, printre articolele care fac parte din campanie, se numără și produsele de marcă proprie Talentus®, de la caiete și pixuri, radiere colorate, creioane cu radieră și mape de diverse modele, acestea sunt create special pentru a stimula creativitatea elevilor și a-i ajuta să își dezvolte abilitățile. Oferta este completată de numeroase modele de ghiozdane colorate și moderne. 

În plus, marca proprie Talentus® nu doar că este la prețuri accesibile, dar respectă și principiile de sustenabilitate și protejare a mediului înconjurător. Kaufland investește în calitatea durabilă și siguranța articolelor sale de marcă proprie. Produsele sunt disponibile în toate magazinele Kaufland din țară, în limita stocului disponibil.

Kaufland propune clienților săi și o selecție de articole vestimentare pentru școlari, preșcolari și bebeluși, care include bluze, body-uri, tricouri, cardigane, fuste, pantaloni și pantofi din materiale de calitate.

De asemenea, oferta este completată de accesorii și mobilier pentru birou și de diferite jocuri educative și jucării pentru cei mici. 

Despre Kaufland 

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.550 de magazine în 8 țări, peste 155.000 de angajați și o rețea de 9 magazine în Republica Moldova. Asumarea responsabilității ecologice și sociale este un aspect esențial al politicii corporative Kaufland. Compania crede în ideea că lumea poate fi un loc mai bun prin implicarea fiecăruia. De aceea, în 2018, Kaufland a dezvoltat platforma „Implicarea face diferența”, sub umbrela căreia sunt comunicate toate acțiunile de responsabilitate socială. Pentru mai multe detalii vizitați www.kaufland.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente