Bookfest revine la Chișinău! Când va avea loc salonul internațional de carte

carti biblioteca main poezie librarie main foto logo
Foto:diez.md

Salonul Internațional de Carte Bookfest revine la Chișinău! Acesta se va desfășura la centrul Mediacor, care va deveni punctul de întâlnire al iubitorilor de literatură din întreaga țară la final de vară.

Pentru al treilea an consecutiv, Bookfest Chișinău va beneficia de Înaltul Patronaj al președintelui României, Klaus Iohannis, și al președintei Republicii Moldova, Maia Sandu. Intrarea publicului la eveniment va fi liberă, iar activitățile din programul se vor desfășura între orele 10.00 și 20.00.

Vor fi prezente importante edituri din România și Republica Moldova, oferind cărți exclusiv în limba română și cele mai bune oferte de prețuri. De asemenea, vor fi întâlniți autori și personalități culturale de pe ambele maluri ale Prutului.

La Bookfest Chișinău, veți avea ocazia să întâlniți autori de renume, să participați la lansări și prezentări de carte, și să descoperiți cele mai recente titluri de la cele mai importante edituri din România și Republica Moldova. Este o oportunitate excelentă pentru iubitorii de carte de a se întâlni și de a explora noutățile editoriale într-un cadru festiv.

Evenimentul va avea loc între 28 august și 1 septembrie 2024.

Sursă: Facebook/Bookfest – Salonul Internațional de Carte

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente