(video) Sergiu Harea, președintele Camerei de Comerț și Industrie din Moldova: „Europa pentru mine este o familie mare, unită”

455916463_396761946770778_3176047150919657910_n

Sergiu Harea este președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, instituție care implementează și gestionează mai multe proiecte finanțate de către Uniunea Europeană pentru susținerea și dezvoltarea mediului de afaceri din țară.

„Mi-aș dori ca cetățenii Republicii Moldova să fie parte a unei familii europene, familie care susține fiecare individ în parte și fiecare țară separat”, spune președintele.

Potrivit lui Sergiu Harea, Europa este un exemplu de cum statele pot colabora pentru a asigura un viitor mai bun cetățenilor lor. Președintele este convins că prin adoptarea modelului european, Moldova va putea oferi cetățenilor săi un nivel de trai mai bun și mai multe oportunități. Harea îndeamnă atât autoritățile, cât și sectorul privat să lucreze împreună pentru a aduce Moldova mai aproape de standardele europene.

„Europa pentru mine este o familie mare, unită, care se conduce după valori demne de urmat, în care potențialul fiecărei țări se dezvoltă individual, pentru bunăstarea comună”, mărturisește Sergiu Harea.

Videoul integral poate fi vizionat pe linkul de mai jos:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente