(foto) Vino la METRO și cumpără tot ce are nevoie copilul tău pentru a obține rezultate bune la școală

P1099434

Chiar dacă încă e vacanța de vară, pregătirea pentru noul an de studii este în toi. Pentru a face ca procesul de asimilare a cunoștințelor să fie cât mai plăcut, interactiv și distractiv, este foarte important ca masa de lucru și uneltele de studiu ale copilului tău să fie corespunzătoare și să predispună la productivitate și dorința de a învăța. De aceea, venind la METRO, fii sigur(ă) că, indiferent în ce clasă este copilul tău, vei putea găsi toate rechizitele de care are nevoie.

Asortimentul divers al rechizitelor și accesoriilor prezentate pe rafturile magazinelor METRO vor fi utile pentru orice tip de temă de acasă. Iată doar câteva dintre articolele pe care le poți cumpăra pentru ca elevul (eleva) să fie pregătit(ă) pentru 1 septembrie.

Ghiozdane și penare

Cu toții știm cât de important este ca ghiozdanul sau rucsacul școlar să fie unul încăpător și comod. Modelele prezentate aici sunt ornamentate cu eroi din desene animate, dar sunt și modele clasice cu culori neutre pentru cei care preferă stilul minimalist.

Un alt accesoriu necesar este penarul, care va putea găzdui toate stilourile, creioanele, cariocele și multe altele. De aceea, mărimea penarului trebuie să corespundă cu cantitatea lucrurilor pe care le vei depozita. La final rămâne doar să alegi materialul acestuia: textil sau din plastic.

Creioane, stilouri și carioce

În continuare, mergem la raftul cu articolele pentru scris, subliniat, desenat sau colorat. La METRO găsești o varietate de stilouri cu design, coloristică și calitate variată. Sunt pixuri retractabile sau cu gel, 3 în 1 și de alte modele. De asemenea, în preajmă este prezentată o varietate de creioane cu mine de grosimi diferite, cu sau fără radieră. Tot aici găsești multe feluri de carioce și markere pentru ca copilul tău să-și facă notițele necesare.

Elemente de depozitare a rechizitelor școlare

Masa de lucru a fiecărui elev și student ar trebui să fie una bine organizată, astfel ca fiecare lucru să fie depozitat la locul potrivit. Aici ne referim atât la lucrurile mărunte, cât și la cele mari. De exemplu, stilourile, radiera, ascuțitoarea și creioanele trebuie puse într-un suport special ca elevul sau studentul să aibă acces imediat când are nevoie să scrie sau să facă o notiță importantă.

Ce facem cu teancul de hârtii, cu arhiva de portofolii sau informații pe suport de hârtie? Exact, urmează să fie păstrate în mape speciale, numite bibliorafte sau în tăvițe supraetajate. Astfel vor reuși să-și depoziteze informațiile necesare în locuri ușor de accesat.

Multe agende, caiete și carnete pentru notițe

Acum ne îndreptăm spre câteva standuri-cheie, unde sunt prezentate mii de caiete de la cele mai simple până la cele mai sofisticate. Sunt caiete cu coperte verzi în care copilul tău va învăța să scrie caligrafic sau să facă primele calcule matematice. De asemenea, sunt caiete cu coperte colorate, așa cum le place elevilor din clasele mai mari. Cu siguranță, vei putea găsi caietele pe placul fiecărui copil.

Dacă copilul tău preferă să-și noteze gândurile (intime), să scrie niște versuri sau să ducă evidența întâlnirilor, cu siguranță vei avea nevoie să-i cumperi un carnet special care va deveni un amic ce îi va păstra în intimitate orice informație scrisă.

Mai sunt elevi și studenți care preferă să-și noteze planurile sau gândurile pe stickere colorate și să le lipească pe orice suprafață. După cum vezi, METRO răspunde la orice nevoi, important e să cumperi ceea ce i se potrivește cel mai bine.

Hârtii A4 și hârtii colorate

Hârtiile sunt mereu necesare fie pentru referate, fie pentru a păstra informațiile copiate de pe internet. Nu în ultimul rând, poți cumpăra și hârtii colorate pentru ca elevul să-și diversifice lucrările individuale sau ca să creeze diferite modele de origami. Pentru a nu face naveta de câteva ori pe an, procură o dată mai multe cutii de hârtie. Această modalitate te va ajuta să economisești bani per unitate și vei avea o rezervă considerabilă.

Rechizite pentru ocupații creative

Elevii pasionați de sculptură din plastilină, desen sau care frecventează simultan și școala muzicală pot găsi la METRO o varietate de rechizite pentru a-și satisface nevoile pentru ocupațiile lor preferate. 

Tehnica le vine în ajutor

Ar fi greșit să nu iei în calcul dispozitivele care îl pot ajuta pe copilul tău să obțină rezultate mai bune la învățătură, și nu doar. Confortul elevului trebuie asigurat până la cel mai mic detaliu. Un calculator multifuncțional îl va ajuta să rezolve mai eficient problemele algebrice, iar o tastatură sau un mouse nou îi va oferi elevului noi senzații de lucru la PC.

Lucrul la computer necesită dispozitive suplimentare, precum un USB cablu prin care elevul să-și conecteze telefonul pentru transfer de date cu greutate mare sau stick-uri de memorie pe care să salveze informații precum prezentări, referate, videoclipuri și altele.

Precum ai observat, METRO pune la dispoziție o gamă de produse pentru orice nevoi și într-o cantitate impunătoare. Consultă catalogul METRO pentru a fi mai pregătit(ă) de noile cumpărături.

Totodată, îți aducem aminte că METRO pune la dispoziție modalitatea de a procura angro rechizite de birou sau rechizite școlare. De aceea, cumpărând o dată tot ce ai nevoie, economisești nu doar bani, dar și timp.

Toate cele menționate mai sus, dar și multe alte produse pot fi găsite în magazinele METRO din Chișinău și Bălți.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente