(video) Ivan Cîvîrjic, medic: „Europa pentru mine înseamnă o comunitate care tinde spre crearea unui spațiu economic, social și cultural”

455617270_396140893499550_368542447967159157_n

Ivan Cîvîrjic activează în calitate de medic anesteziolog-reanimatolog în cadrul Institutului de Medicină Urgentă. El este instructor național al cursurilor internaționale în acordarea ajutorului de urgență pacienților politraumatizați, fost șef al secție Reanimare COVID-19 și promotor al vaccinării împotriva acestui virus.

„Mi-aș dori ca în Moldova cetățenii să se întrebe ce pot face ei pentru țară și comunitatea în care trăiesc. Bunăstarea noastră depinde de efortul zilnic a fiecărei persoane în parte”, spune medicul.

Ivan Cîvîrjic crede că doar prin implicarea activă a fiecărui cetățean se poate construi o comunitate prosperă și unită. Eforturile noastre comune contribuie la dezvoltarea societății, fiind esențiale pentru progresul general.

„Europa pentru mine înseamnă să fim parte a valorilor corecte, care au fost cultivate pe parcursul secolelor, este o comunitate care tinde spre crearea unui spațiu economic, social și cultural în care fiecare membru să se simtă fericit”, mărturisește Ivan Cîvîrjic.

Pentru Ivan Cîvîrjic Uniunea Europeană reprezintă un model unic de cooperare și solidaritate între națiuni, având ca scop principal îmbunătățirea vieții cetățenilor săi și asigurarea unui viitor sustenabil și prosper pentru generațiile viitoare.

Mesajul medicului Ivan Cîvîrjic poate fi vizionat mai jos.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente