Endava va implementa licențele ChatGPT Enterprise pentru toți cei peste 11 000 de angajați din întreaga lume

ENDAVA_MVD_011
Foto:Endava

Endava, furnizor global de servicii de transformare digitală, dezvoltare agilă și servicii de automatizare inteligentă, va colabora cu OpenAI pentru a implementa licențele ChatGPT Enterprise pentru toți cei peste 11 000 de angajați ai companiei de software din întreaga lume.

Endava are angajamentul de a valorifica cele mai noi tehnologii AI pentru a obține rezultate pentru clienții săi, iar acest parteneriat reprezintă un pas important în direcția dată. Organizația se va concentra pe utilizarea modelelor avansate de limbaj ale ChatGPT, precum și a capabilităților sale de a îmbunătăți operațiunile, a stimula inovația și a ajuta la obținerea unui impact accelerat pentru clienți.

„OpenAI se află în fruntea tehnologiei AI generative, iar prin ChatGPT Enterprise, Endava obține acces la securitatea și confidențialitatea de nivel enterprise cu cea mai puternică versiune de ChatGPT de până acum”, a spus Matt Cloke, CTO Endava.

O echipă de „campioni ai ChatGPT” din toate departamentele a realizat deja teste-pilot asupra tehnologiei pe parcursul mai multor luni, integrând-o în sistemele interne pentru a stabili cele mai bune practici de utilizare în cadrul întregii companii. Astfel, pentru a se asigura că angajații vor maximiza beneficiile acestui instrument puternic în timp ce îl utilizează în mod responsabil, Endava urmează să lanseze un modul de training obligatoriu pentru folosirea AI.

Lansarea ChatGPT Enterprise este doar cel mai recent pas în angajamentul Endava fața de AI. În aprilie, compania a lansat Morpheus, acceleratorul său industrial de AI agentic, destinat industriilor puternic reglementate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente