Înscrie-te în programul gratuit „Antreprenoriat de la Zero” și transformă ideea ta într-un vis împlinit

1. cover

Indiferent de vârstă sau experiență, cu sprijinul Orange Digital Center, în 8 săptămâni ideea ta de afacere poate deveni un vis împlinit.

În cadrul programului „Antreprenoriat de la Zero”, 80 de viitorii antreprenori (viitoarele antreprenoare) vor învăța să-și perfecționeze abilitățile și să transforme ideile în planuri concrete, pregătindu-se pentru lansarea primei lor afaceri.

În cele șapte sesiuni și șapte workshopuri, participanții vor fi ghidați de șapte speakeri și șase mentori, învățând pașii esențiali pentru lansarea unei afaceri, inclusiv introducere în antreprenoriat, generarea ideilor, găsirea clienților, dezvoltarea produsului, marketing, modele de venit și instrumente digitale.

Programul „Antreprenoriat de la Zero” se va desfășura offline, în fiecare sâmbătă, între 21 septembrie și 9 noiembrie, și se va încheia cu Demo Day, unde participanții vor prezenta ideile lor și vor primi feedback de la experți.

Sesiunile și workshop-urile vor avea loc în spațiul Orange Digital Center, din Chișinău. Programul va fi în limba română, iar participarea este complet gratuită.

Cine poate participa?

— Tineri, studenți, profesioniști și freelanceri pasionați de afaceri, dornici să-și lanseze propriul business.

— Persoanele care locuiesc în Chișinău sau în suburbie și pot ajunge fără impedimente la Orange Digital Center ca să participe offline în program.

Înregistrarea în program se va realiza în baza completării formularului de înscriere până pe 10 septembrie, ora 23.59. Selecția participanților se va face în baza calității aplicării și a principiului primul venit – primul servit.

Programul educațional „Antreprenoriat de la Zero” este lansat de Fundația Orange, realizat în parteneriat cu Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie, implementat de Acceleratorul de Inovații și Antreprenoriat Dreamups, sub umbrela Orange Digital Center.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente