Ești antreprenor social sau vrei să susții producătorii locali? Vino la IarmarEco 2024

DSC04226 (1)

Descoperă o Moldovă diferită la IarmarEco 2024! Acest târg aduce laolaltă cumpărători conștienți și producători locali, dar și antreprenori sociali dedicați calității și sustenabilității. Fii parte din comunitatea EcoVisio & IarmarEco și implică-te într-o experiență unică!

IarmarEco este locul unde producătorii și organizațiile cu activități responsabile, ecologice și sociale își prezintă produsele sustenabile și serviciile.

Dacă ești antreprenor social din Moldova sau Ucraina, producător local sau reprezentați o organizație necomercială, te invităm să te înregistrezi ca expozant la eveniment! Termen limită: 15 august 2024, ora 23:59. Aici găsești link de înregistrare.

Vizitatorii sunt așteptați pe 15 septembrie, între 11.00 și 18.00, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt” din Chișinău, pentru a se bucura de degustări, masterclassuri, tombole, zone foto, activități pentru copii și ateliere creative.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici. Pentru a face cunoștință cu exemple de produse care vor fi la IarmarEco, accesați acest link.

Acest eveniment este realizat de „HUB-ul Antreprenorilor Sociali”, lansat în cadrul organizației AO EcoVisio.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente