Un nou concert jazz marca Misha Grossu Band! Evenimentul se va desfășura în aer liber, la podgoria Hill&Valley

concert evenimente Misha Grossu
Foto:Facebook/Misha Grossu

În luna august, acordeonistul Misha Grossu vă invită la patru concerte de muzică jazz tradițional. Acestea se desfășoară în aer liber, în locații unice, cu natură și peisaje fantastice. Duminică, 25 august, ești invitat(ă) să te delectezi cu un „Jazz la apus”, cu un pahar de vin și cu o priveliște pitorească la asfințit. 

Concertul va avea loc la podgoria Hill&Valley, situată în satul Teleșeu din Orhei. Organizatorii au pregătit pentru vizitatori o degustare de vinuri, zona gastronomică și zona de ateliere floristice.

Programul evenimentului:
# ora 17.00open doors;
# ora 19.00 – concert Misha Grossu Band; 
# ora 20.30after party.

Biletele pentru concert pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora este de 100 de lei. Copiii de până la 12 ani beneficiază de intrare gratuită. În prețul biletului este inclus:
# concertul Misha Grossu Band și after party;
# plimbări și ședințe foto la Hill&Valley.

Sursă: YouTube/Misha Grossu

„La toate concertele vom pune accent pe starea emoțională și atmosferă. Promitem stare de bine, momente de relaxare, liniște sufletească, atmosferă romantică, dar și dansantă, energizantă, pe alocuri. Vreau să aducem spectatorii într-o stare care îi va încărca și bucura mult timp înainte”, spune Misha.

Misha Grossu face muzică de aproximativ 30 de ani. Aceasta e profesia și hobby-ul său ori, cum spune el: „TOTUL meu”.

„Am fost întotdeauna pasionat de muzică și am visat întotdeauna de a face din aceasta profesia mea. Uimit de marii muzicieni, am vrut să fiu unul dintre ei, astfel, am ales calea muzicii. Pentru a fi un muzician bun se necesită cunoștințe de specialitate, prin urmare, de la o vârstă foarte tânăra am început studiile trecând prin școala muzicală, colegiu de muzică și Academia de Arte. Instrumentul meu de bază este acordeonul – «Instrumentul de viață». Mi-a devenit prieten și ghid din copilărie, dar pe care continui să îl descopăr și acum, zi de zi. Recent, am îndrăgit un nou instrument numit Melodica, care a devenit «Instrumentul meu de suflet» și care îmi aduce mereu o mulțime de emoții și momente unice. Devotamentul și pasiunea mea pentru muzică, munca constantă, m-au binecuvântat cu diferite realizări până acum în cariera mea ca muzician, dar mai este mult loc pentru și mai multe oportunități și muzică frumoasă”, ne povestește Misha Grossu.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente