Festivalul „LAPOIANA” revine cu cea de-a VI-a ediție. Satoshi, Dara, Magnat și Feoctist vor evolua pe scena evenimentului

LAPOIANA44-1536×1024-1

Festivalul „LAPOIANA” revine și în acest an cu cea de-a VI-a ediție! Pe 10 și 11 august, ești invitat(ă) în inima satului tradițional moldovenesc, unde farmecul mioritic va întâlni ritmurile electronice și energia vibrantă a artiștilor. Evenimentul se va desfășura în satul Glinjeni din raionul Fălești.

Festivalul va începe la ora 16.00 în ambele zile. Organizatorii au pregătit pentru vizitatori o zonă de odihnă în parc, activități pentru copii, tarabe de mâncare, zona pentru camping, scenă retro.

Sâmbătă, 10 august, pe scenă vor evolua artiștii Dara, Tatuni, Marej, iar Satoshi, Magnat și Feoctist, Cayendo, Black & Red vor încânta publicul în data de 11 august.

Deși agenda festivalului include diferite genuri muzicale, acesta își păstrează identitatea sa de festival de muzică electronică. Astfel, timp de două zile vei avea ocazia să te bucuri de piese mixate de 15 DJ, în stil techno house, tehno, afro house, melodic house și deep house. Pe o altă scenă, mai mulți DJ vor mixa muzica anilor 80, 90, 00, pop și disco.

Biletele pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora începe de la 350 de lei. Locuitorii satului Glinjeni vor beneficia de reducere, la prezentarea actului de identitate. Intrarea va fi gratuită pentru:
# refugiații ucraineni la prezentare unui act justificativ;
# pensionari la prezentarea actului de pensionare;
# copiii cu vârsta de până la 12 ani (doar însoțiți de părinți);

Organizatorii pun la dispoziție și abonamentul „Prietenași”, pentru un grup de cinci persoane, la preț de 2 200 de lei. De asemenea, noutatea acestei ediții sunt biletele backstage, însă numărul acestora este limitat. 

Accesul minorilor la festival va fi permis în baza declarației cu acordul părinților.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de Telegram: RO și RU.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente