Vânzări, Networking și Party. Startup Grind Chișinău vă invită la o discuție cu Vasile Granaci, angel investor

startup grind chisinau 2

Startup Grind Chișinău vă invită pe 22 august la un eveniment unde veți explora secretele din spatele succesului în vânzări. Veți putea discuta cu Vasile Granaci, Angel Investor, și Kardo Sharifi, CEO la Moonsho. Pe lângă discuții, seara va fi acompaniată de DJ RoofTop Party, cu muzică și spumant.

Multe companii și antreprenori se confruntă cu provocări majore în atingerea succesului din cauza lipsei de sincronizare între strategia de vânzări și obiectivele lor de afaceri:
#1. visezi să îți crești veniturile cu peste 50 % și să transformi fiecare like în vânzări reale?
#2. nu cunoști tehnicile de conversie a engagementului din social media în clienți reali? 
#3. există o psihologie a vânzărilor și strategiilor de scalare pentru start-upuri și afaceri? 

Între succesul remarcabil și eșecul inevitabil, se află adesea o resursă esențială: decizia strategică. Pe 22 august, Startup Grind Chișinău te invită să participi la un eveniment unde veți explora secretele din spatele succesului în vânzări.

Biletele le puteți cumpăra aici.

Cine sunt invitații?

Vasile GranaciAngel Investor și Regional VP of AI Sales Strategy la Eigen Technologies, cu peste 15 ani de experiență în vânzări și business operations, va împărtăși din experiența sa vastă. La eveniment, Vasile va împărtăși despre cele mai eficiente strategii în vânzări.

Kardo Sharifi – CEO la Moonshot, absolvent Draper University din Silicon Valley, TEDx Speaker, cu expertiză în product și start-upuri va ghida discuția și va adresa lui Vasile Granaci întrebările esențiale.

Cireașa de pe tort a serii va fi DJ Egor Cross, care va transforma atmosfera într-un party exploziv! Pregătește-ți picioarele pentru dans și vocea pentru a cânta pe cele mai tari ritmuri, pentru că te așteaptă o atmosferă incendiară și distracție pe măsură.

Agenda:
# 18.15-8.40 – Check-in și Spumant de bun venit Chateau Vartely;
# 18.40-18.50 – Dreamups Welcome Speech;
# 18.50-20.00 – Fireside chat cu Vasile Granaci și Kardo Sharifi;
# 20.10-22.30 – Party cu DJ Egor Cross.

Data: 22 august, ora 18.30

Locație: Toro Center terasă (strada Pantelimon Halippa 6, Chișinău)

Important Dress code: Red and Black.

Asigură-ți locul acum și cumpără biletele aici.

Evenimentul din 22 august este posibil datorită eforturilor depuse de Acceleratorul de Inovație și Antreprenoriat Dreamups, beneficiind totodată de sprijin prin Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie, și partenerii evenimentului, Delucru.md, și vinăria Chateau Vartely, Toro Center și Wine Republic. Le mulțumim pentru susținerea acordată.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente