Participă la un eveniment și află cum să-ți planifici corect financiar start-upul

startup moldova
Foto:simbol; în fotografie se desfășoară Competiția Națională de Pitching pentru Start-upuri

Pe 6 august ești invitat(ă) la un eveniment despre planificare financiară pentru start-upuri cu Dan Dima, antreprenor și cofondator al companiei DAD Accountant, o firmă cu 40 de angajați și peste 150 de clienți deserviți zilnic.

Cu o experiență de 10 ani în domeniul Managementului Financiar, dintre care patru ani în cadrul uneia dintre cele mai mari companii de audit din lume, Dan a lucrat cu 7 din top 10 companii din Moldova.

Ca speaker, a captivat audiențe la evenimente de business, precum Talking Business și Empower Locals, alături de Ruslan Cojocaru, Alina Andriuța și Nata Albot.

Ca trainer, a format specialiști în audit financiar, contabilitate și finanțe corporative la instituții precum KPMG România și Moldova, Curtea de Conturi a Republicii Moldova, Fundația Est-Europeană și Academia de Studii Economice din Moldova. Printre companiile cu care a colaborat se numără LUKOIL Moldova, Moldtelecom, Chateau Vartely, Eclair Shop, Smokehouse, Federația Moldovenească de Fotbal, Maxikids, RoofArt, Moldova National Youth Orchestra, Moldacoperiș, Dr. Mary’s Esthetics, Infodebit și multe altele.

Dan Dima ajută afacerile din Moldova să crească, oferind soluții practice și aplicabile pentru gestionarea finanțelor.

organizatorii evenimentului

Evenimentul va avea loc la iHub Chisinau, începând cu ora 17.00.

Aici vă puteți înregistra.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente