Alege Meșterul: platforma care ușurează găsirea meșterilor pentru reparații și construcții în Moldova

IMG_6110 Large
Foto:Dan Ciobanu și Laurențiu Herțan

Alege Meșterul este un start-up fondat de către Laurențiu Herțan și Dan Ciobanu, doi antreprenori care și-au propus să simplifice și să eficientizeze procesul de găsire a meșterilor pentru reparații și construcții în Moldova.

Laurențiu Herțan, director general, are experiență de patru ani în product design, a lucrat în peste 40 de proiecte digitale și dorința lui este de a înfrumuseța și ușura viața utilizatorilor de produse digitale. Alături de el, Dan Ciobanu, fondator tehnic, specialist în IT cu peste cinci ani experiență, a lucrat la peste opt start-upuri.

Platforma oferă o soluție modernă pentru găsirea meșterilor de încredere, transformând experiența de la una adesea frustrantă la una simplă și transparentă. În loc de procesul clasic de a da telefoane și a primi refuzuri, prin Alege Meșterul, proprietarul trebuie doar să posteze lucrarea și apoi să aleagă oferta și meșterul potrivit.

Cum a apărut ideea de start-up

Fondatorii spun că ideea pentru Alege Meșterul a pornit de la o problemă comună cu care ambii s-au confruntat.

Nu de puține ori a fost nevoie să caut un meșter calificat pentru diverse lucrări de reparație prin locuință. Discutând cu Laurențiu, am ajuns la concluzia că această piață este foarte puțin prezentă în mediul online, așa că am decis să creăm o platformă care să rezolve problema prin digitalizarea și centralizarea ofertelor de servicii ale meșterilor.

Dan Ciobanu, cofondator Alege Meșterul

Misiunea Alege Meșterul

Misiunea Alege Meșterul este de a conecta eficient proprietarii de case și clădiri cu meșteri calificați, oferind un mediu sigur și eficient pentru desfășurarea proiectelor de reparație și construcție. Platforma permite utilizatorilor să posteze detalii despre lucrarea necesară, să primească și să compare oferte și să aleagă cea mai bună opțiune pe baza prețului, calității și evaluărilor altor clienți.

Planuri de viitor

În următoarele luni, plănuim să ne axăm pe dezvoltarea continuă a platformei și pe adăugarea de noi funcționalități, pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. În lunile următoare, vom fi pregătiți pentru a ne extinde și pe piața din România.

Laurențiu Herțan, cofondator Alege Meșterul

Start-upul urmează să lanseze o serie de campanii de marketing pentru a crește gradul de conștientizare și utilizare a platformei, atrăgând astfel un număr mai mare de clienți și meșteri calificați.

Laurențiu Herțan și Dan Ciobanu își dezvoltă produsul în cadrul programului organizat de acceleratorul XY Partners, ediția VIII, un program de trei luni dedicat fondatorilor de start-upuri tehnologice.

Pentru mai multe detalii și pentru a găsi meșterul potrivit, accesați pagina web Alege Meșterul sau paginile rețelelor sociale – Facebook/LinkedIn.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente