Tinerii și tinerele care învață în Moldova sau România sunt invitați/invitate să participe la Summitul „Aripi spre Viitor”

ftb
Foto:Federația Tinerilor Basarabeni

A început perioada de înscrieri pentru a doua ediție a Summitului Tinerilor din Republica Moldova „Aripi spre Viitor”. Evenimentul va avea loc în perioada 6-8 septembrie la Digital Park din Chișinău și este dedicat tinerilor care își fac studiile în țară sau peste Prut.

Summitul Tinerilor din Republica Moldova „Aripi spre Viitor” își propune să motiveze tinerii care își fac studiile în România să revină în Republica Moldova, prin conectarea acestora cu tinerii de aici, cu autoritățile statului, companii private, și ONG-uri, pentru a identifica și dezvolta oportunități de creștere și dezvoltare acasă.

Printre activitățile organizate se vor număra:
# paneluri de discuții cu reprezentanții autorităților ambelor state;
# ateliere de lucru;
# sesiuni de networking;
# activități de storytelling.

Rezoluția finală la care se dorește să se ajungă în urma atelierelor de lucru este „Viitorul tânărului în Republica Moldova”.

Înscrierile sunt deschise până pe 16 august 2024, iar formularul poate fi completat aici.

Summitul Tinerilor din Republica Moldova „Aripi spre Viitor” este organizat de Federația Tinerilor Basarabeni în parteneriat cu Consiliul Național al Tineretului din Moldova și Consiliul Tineretului din România și este finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova din cadrul Guvernului României.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente