Un articol dedicat Moldovei a apărut într-o prestigioasă revistă de călătorii din Marea Britanie

Wanderlust (2) (1) (1)
Foto:wanderlusttravelawards.com

Moldova – o destinație turistică a Europei încă nedescoperită până la capăt – a atras atenția internațională printr-un articol de șapte pagini publicat în ediția din iulie a revistei Wanderlust, una dintre cele mai prestigioase reviste de călătorii din Marea Britanie.

Articolul este intitulat „Moldova – un toast pentru viitor” și explorează bogățiile culturale, precum și cele naturale ale țării noastre, punând în evidență cramele subterane, mănăstirile istorice și ospitalitatea localnicilor.

Mai mult, Moldova este nominalizată la Premiile Wanderlust Travel 2024 în două categorii: 
# „Cea mai atractivă țară în Europa”;
# „Cea mai atractivă destinație emergentă”.

Astfel, susținătorii și iubitorii de călătorii pot să voteze pentru Moldova, contribuind în acest mod la recunoașterea internațională a țării noastre. Moldovenii pot vota și ei. Linkul poate fi găsit aici.

Articolul pune accent pe experiențele autentice și surprinzătoare pe care Moldova le oferă, inclusiv vizite la crama Cricova, a doua cea mai mare cramă subterană din lume, și la mănăstirile Curchi și Hâncu. De asemenea, sunt menționate eforturile locale de revitalizare culturală, cum ar fi Arta Rustică, un centru de țesut tradițional care promovează identitatea culturală moldovenească.

Un citat din articol.

Invitați în contextul unicului festival de muzică clasică în aer liber din Europa de Est – DescOperă, jurnaliștii George Kipouros, redactor șef, și Adam Lloyds, director comercial al revistei, au avut parte de o experiență unică, aflând despre bogățiile culturale, vinicole și naturale ale Moldovei. 

Sursă: diez.md

Revista Wanderlust a fost fondată în 1993 și este prezentă în 70 de țări, fiind cunoscută pentru standardele sale înalte în domeniul jurnalismului de călătorie. Cu un potențial de 1,8 milioane de vizualizări online pe lună și o circulație de 137 959 de exemplare pe număr, Wanderlust oferă astfel Moldovei o oportunitate de a atrage atenție asupra țării în calitate de destinație turistică.

Vizita Wanderlust în Moldova a fost facilitată prin Proiectul USAID Competitivitate și Reziliență Rurală în colaborare cu Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern (ANTRIM), cu scopul de a promova Moldova ca destinație turistică pe piețe țintă cu zboruri directe din Chișinău, Marea Britanie fiind una dintre ele.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente