Trei destinații în Moldova în care poți ajunge cu autobuzul în confort și la timp

3-11
Foto:Maxim Chumash

Moldova este o țară mică și aceasta favorizează călătoriile interurbane în scop de muncă, odihnă sau turism. Dacă îți place să planifici călătoria, să mergi în confort și să ajungi la timp la destinație, atunci infobus.eu este partenerul tău de încredere.

Mergi la Rezina?

Orașul Rezina este situat pe malul drept al Nistrului, la 98 de kilometri de municipiul Chișinău. Localitatea se află într-un loc pitoresc de unde poți porni să descoperi întreaga regiune: de la mănăstiri și până la pensiuni rurale cunoscute în toată țara.

Totuși, rezervă timp pentru a vizita cascada „Groapa Țiganului”, care cade de la înălțimea de circa cinci metri, cu o adâncime de până la 10 metri. Această capodoperă a naturii se află în satul Saharna.

Dacă planifici să mergi la Rezina în zilele următoare, cumpără bilete de autobuz chisinau rezina.

Mergi la Soroca?

La 156 de kilometri de Chișinău se află încă un oraș cu o istorie unică, cu locuri pitorești și edificii medievale. Orașul Soroca este situat pe malul drept al râului Nistru, la frontieră cu Ucraina. Una dintre cele mai populare și cunoscute locuri din oraș este Cetatea Soroca care a fost gardianul localității începând cu secolul al XV-lea.

O altă perlă turistică care poate fi vizitată este cartierul romilor. El a devenit renumit în întreaga lume pentru palatele ridicate și de locatarii lor care sunt tot mai deschiși în ultimii ani pentru turiști.

Dacă planifici să mergi la Soroca în zilele următoare, cumpără bilete de autobuz chisinau soroca

Mergi la Orhei?

Orhei este un oraș situat la o distanță de 48 de kilometri de Chișinău. Reprezintă un centru cultural important pentru întreaga țară, iar rețele de transport sunt bine dezvoltate. Această regiune este bogată nu doar în vinării renumite, dar și în complexe turistice. În același timp, orașul, la fel, este bogat în locuri frumoase și istorice, precum „perla Orheiului” –  Biserica Romano-Catolică „Adormirea Maicii Domnului”.

Plimbându-te pe serpentinele din oraș, vei putea vizita Muzeul de Istorie și de Etnografie, clădirile istorice sau să iei o cină într-un restaurant local.

Dacă planifici să mergi la Orhei în zilele următoare, cumpără bilete de autobuz orhei chisinau.

Cumpără bilete online

Mulți sunt obișnuiți să ia un maxi-taxi care regulat se pornește de la gară, însă acesta nu oferă confortul dorit dacă luăm în considerare factorii precum înghesuiala, mirosuri neplăcute, rând la casă și promisiunea că ne pornim „acum, acum”.

La infobus.eu aceste ritualuri lipsesc. Echipa îți pune la dispoziție autobuze confortabile și o platformă online de unde poți procura bilete spre una dintre cele trei destinații din Moldova.

Cum procuri biletele?

#1. Vezi orarul. Selectează tipul de transport, specifică punctul de plecare/sosire și data călătoriei.

#2. Selectează ruta. Analizează prețurile și alege ora pornirii.

#3. Cumpără biletul. Introduce datele personale achită. La achitarea biletului vei obține bonusuri constant.

#4. Printează sau salvează biletul digital. Tichetul îl vei prezenta șoferului.

După cum ai reușit să vezi, distanța nu e o problemă pentru infobus.eu. Mereu e la dispoziția ta pentru a te duce acolo unde îți dorești.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente