Ți-ai făcut agenda pentru această săptămână? Cinci activități pe care să le faci dacă ești elev(ă)

evenimente arta muzeu cuplu cultura arta
Foto:Facebook/Mediacor

Dacă te întrebi cum să îți petreci timpul liber, suntem aici să te ajutăm. Am pregătit o listă cu evenimente interesante la care poți participa alături de prietenii tăi în această săptămână. Ședință de oratorie și leadership, expoziție și filme – descoperă câteva activități care vor transforma prima săptămână din ultima lună din această vară într-o aventură.

Ședință de oratorie și leadership (30 iulie)

Dacă ești pasionat(ă) de oratorie, alătură-te pe 23 iulie celor de la Top Toastmasters Club pentru a învăța despre arta discursului public și despre leadership.

Ședința va avea loc în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt” începând cu ora 19.00.

Mai multe detalii găsești aici.

Sursă: Facebook/Top Toastmasters Club (Chișinău)

Atelier de lucru (30 iulie)

Există numeroase instrumente care te pot ajuta să-ți organizezi corect timpul și să-ți atingi obiectivele stabilite. Despre acestea vei putea afla în cadrul unui atelier moderat de Alexandru Mihailenco, șef pe operațiuni de rețea la Shippeo – start-up tehnologic care permite companiilor să urmărească și să gestioneze livrările în timp real.

Evenimentul se va desfășura marți, 30 iulie, cu începere de la ora 18.00. Atelierul va avea loc la maib park, situat pe strada 31 August 1989, numărul 127 din capitală.

Aici te poți înregistra la workshop. Participarea este gratuită.

Sursă: Facebook/XY Partners

Expoziția „Păpădie sălbatică” (2 august)

Expoziția este realizată de Masha Gross și explorează percepția spațiului urban moldav. „Păpădie sălbatică” încurajează vizitatorii să reflecteze asupra legăturii lor cu natura în mediul urban și să reevalueze modul în care aceste două lumi, aparent opuse, coexistă și se influențează reciproc.

Evenimentul se va desfășura vineri, 2 august, cu începere de la ora 18.00. Vernisajul va avea loc la librăria Cartego, situată pe strada Vlaicu Pârcălab, numărul 2, Chișinău.

Sursă: Facebook/Cartego Bookstore

Seri de Cronograf (3 august)

Și în această vară se desfășoară Seri de Cronograf. În fiecare sâmbătă în Amfiteatrul Parcului Public „Alunelul” sunt proiectate filme autohtone, dar și internaționale.

Proiecțiile încep la ora 21.00, iar intrarea este gratuită. Programul poate fi urmărit aici.

Sursă: Facebook/Cronograf

Filmul „Pariziana” (3 august)

În data de 3 august, de la ora 18.00 va fi proiectat filmul „Pariziana”, în regia lui Charlie Chaplin. Evenimentul va avea loc Teatrul Radical (strada Columna, numărul 145), iar filmul va fi în limba engleză, cu subtitrări în limba română.

Prețuri pentru un bilet:
# VIP – 200 de lei;
# standard – 100 de lei;
# studenți, elevi (care au distribuit evenimentul pe rețele sociale) – 50 de lei.

Poți face o rezervare la numărul de telefon +37367430043, iar mai multe detalii găsești aici.

Sursă: Facebook/Muzeu de Film

Cupa „Cafelutsa 2024” (4 august)

Adună o echipă de până la șase prieteni și participă la Cupa „Cafelutsa 2024” – un joc de cultură generală. Evenimentul va avea loc în data de 4 august, de la ora 11.00 în poienița de la Dendrariu.

Participarea este gratuită, însă trebuie să ai cu tine o pătură, pixuri, carnete și o carte pe care să scrii (pentru comoditate).

Sursă: Facebook/Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente