Îți propui să lansezi un proiect în localitatea ta? Înscrie-te la o academie de vară și contribuie la schimbările din comunitate

tineri oportunități
Foto:Facebook/Asociația Internațională a Tinerilor

Asociația Internațională a Tinerilor lansează un nou proiect. Este vorba despre Academia de vară „Abilitarea grupurilor de inițiativă”. Această oportunitate este pentru tine dacă îți dorești să contribui la schimbări în comunitatea ta și să implementezi proiecte pentru dezvoltarea localității tale.

Academia de vară se va desfășura în perioada 19-23 august. În calitate de participant(ă) vei avea ocazia să beneficiezi de sesiuni de informare unde vei dobândi cunoștințe pentru a atrage finanțare și pentru a gestiona problemele comunitare. Tinerii vor interacționa cu specialiști calificați în: managementul de proiect, dezvoltare digitală, capacitare vizuală, brand management, relații cu APL. 

Cine poate aplica:
# tineri cu vârsta cuprinsă între 14 și 23 de ani;
# persoanele interesate de leadershipul comunitar și de implicarea activă în identificarea și rezolvarea problemelor locale;
# tinerii care au reședința în unul dintre următoarele raioane: Cimișlia, Florești, Șoldănești, Telenești, Orhei, Fălești, Ștefan Vodă, Ungheni, Chișinău, Sângerei, Căușeni, Anenii Noi, Criuleni, Stăuceni, Leova.

Cheltuielile pentru cazare, alimentare și transport vor fi asigurate de către organizatori.

Formularul de înregistrare îl poți completa aici. Termenul-limită pentru înscriere este 1 august. Pentru alte întrebări, organizatorii îți sugerează să apelezi la numărul de telefon +37367546330 sau să expediezi un mesaj la adresa [email protected].

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente