Glovo te ajută să înfrunți canicula. Comandă rapid din confortul casei

5DS_3340-Editar (2)

În această vară, pe măsură ce fenomenele meteo extreme se înregistrează peste tot în lume, iar recordurile de temperatură sunt depășite constant, Glovo vine în sprijinul clienților săi pentru a-i ajuta să evite căldura toridă atunci când trebuie să facă cumpărături. Glovo facilitează livrarea rapidă a comenzilor alimentare, inclusiv a pachetelor cu gheață, în mai puțin de 40 de minute. În plus, pune la dispoziție diverse oferte sezoniere, astfel încât clienții să se poată bucura de produsele necesare fără a se expune temperaturilor ridicate.

„În sezonul estival, canicula face cumpărăturile o adevărată provocare. Glovo vine în întâmpinarea utilizatorilor, oferindu-le posibilitatea de a-și face cumpărăturile fără să părăsească confortul casei sau răcoarea biroului. Prin Glovo, ai acces rapid la tot ce ai nevoie, astfel încât să te poți relaxa și bucura de vară”, au declarat reprezentanții companiei.

Unul dintre cele mai populare produse consumate în timpul caniculei este gheața. Între 1 iunie și 15 iulie, în Moldova, comenzile de pachete de gheață prin Glovo au crescut cu 45 % comparativ cu precedenta lună și jumătate. Astfel, utilizatorii Glovo au consumat aproximativ 182 kg de gheață în prima jumătate a verii.

De asemenea, în aceeași perioadă, înghețata a fost un produs foarte solicitat, cu o creștere a comenzilor de 20 % față de perioada anterioară. Totuși, pepenele verde a bătut toate recordurile: prin Glovo s-au comandat cu 500 % mai mulți pepeni verzi în prima lună și jumătate de vară.

Toate aceste categorii de produse, precum și multe altele pot fi comandate prin aplicația Glovo de la rețelele Linella și Bonus Superstore.

Vara nu înseamnă doar alimente răcoritoare, ci și necesitatea protecției solare. Utilizatorii Glovo au comandat cu 180% mai multe produse de protecție solară între 1 iunie și 15 iulie, comparativ cu perioada 15 aprilie – 31 mai. Acestea pot fi comandate ușor prin Glovo și de la Farmacia Familiei, Farmacia Ta, Salutaris Farm, Cosmeplant și Viorica Cosmetics. 

Despre Glovo:

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, băcănii și supermarketuri, farmacii și magazine de vânzare cu amănuntul. Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii noștri să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 23 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente