iute Moldova, partener general al maratonului Cheese Run: redescoperim frumusețea Moldovei

1070X600 Cheese run

iute Moldova este partener general al primei ediții a evenimentului Cheese Run, care se va desfășura pe 21 iulie în satul Horodiște, raionul Rezina. Cheese Run este o sărbătoare a spiritului activ și a bucuriei alergării împreună cu familia și prietenii, într-un cadru spectaculos, înconjurat de natură și tradiție.

De asemenea, Cheese Run este și un festival al savoarei brânzeturilor de calitate și al ospitalității moldovenești autentice.

„Am participat în calitate de partener general și la Ecomaratonul de la Fetești, ediția căruia în această vară a fost cu totul deosebită, fiind organizată în aceeași zi cu Hramul satului. La toamnă, pe 14 septembrie, compania iute Moldova va participa din nou, în calitate de partener general la Maratonul Dragonul de Aur de la Orheiul Vechi. Am sprijinit mereu sportul din Republica Moldova și susținerea noastră perseverentă a sporturilor, a evenimentelor care se desfășoară pe această dimensiune, este mai mult decât manifestarea dorinței de a inspira oamenii să se mențină în formă fizică bună. Este o motivație excepțională de a ne urma visurile și a redescoperi frumusețea țării noastre, a vieții în sine”, spune Sergiu Sobuleac, CEO iute Moldova.

Cheese Run, este un maraton, inclusiv gastronomic, organizat de către Thierry Ernst, francezul care s-a stabilit în Republica Moldova și face cașcavaluri în satul Horodiște. În cadrul acestei competiții mai mulți angajați ai iute Moldova au și ales unul din cele două trasee (de 2,5 și 10 km), care vor străbate împrejurimile cetății geto-dace „Horodiște”, a mănăstirii Țipova și ale albiei râului Blănărița.

Natalia Rusu, CFO iute Moldova, cunoscută și ca fană înveterată a sporturilor precum sunt alergarea și alpinismul, spune că participarea la diverse maratoane îi aduce o plăcere mult mai mare decât bucuria în sine de a-și menține un organism sănătos.

„Maratoanele organizate, în special, în Moldova, se desfășoară în zone extrem de frumoase și se transformă, dincolo de provocarea iminentă a practicării acestui sport, în aventuri pline de descoperiri. Pregătirea și participarea la un maraton pot marca un punct de cotitură în viața ta. Din propria experiență știu că aceste momente îți pot schimba modul în care te vezi pe tine însuți, modul în care abordezi provocările, oferindu-ți o nouă perspectivă asupra capacităților tale”, afirmă Natalia Rusu.

iute Moldova a susținut mereu diverse genuri de sport practicate în Republica Moldova. Pe parcursul anilor compania s-a angajat în calitate de partener general în sprijinul Maratonului Internațional la Cupa Europeană de Triatlon, care s-a desfășurat la Chișinău și a competițiilor sportive organizate de Federația de Motocross din Republica Moldova. De asemenea, iute Moldova a susținut repetat tineri talentați de mare perspectivă pentru sportul național. Despre iute Moldova: Compania iute Moldova este parte a iute Group, companie Fintech Estoniană, prezentă în patru țări europene: Moldova, Albania, Macedonia și Bulgaria.

iute Moldova, cea mai rapidă instituție de creditare nebancară din Republica Moldova, este prima companie de microfinanțare ce pune la dispoziția clienților o rețea de bancomate cardless, precum și posibilitatea de asigurare a creditelor în caz de accident. Strategia reputațională și de suport clienți iute Moldova a fost și rămâne a fi concentrată pe digitalizarea tuturor serviciilor oferite, cea mai rapidă metodă de creditare în condiții personalizate fiind aplicația mobilă Myiute. Dincolo de activitățile de finanțare, iute Moldova este implicată activ în dezvoltarea comunității prin activități de caritate și suport civic.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente