Pe mai multe străzi din capitală va fi sistat traficul rutier

troleibuz
Foto:Telegram/Primăria Chișinău

În zilele următoare, pe mai multe străzi din capitală va fi sistată circulația rutieră. Măsurile au fost luate în legătură cu organizarea Festivalului „Te salut, Chișinău!” pe strada pietonală „Eugen Doga” și a întrunirii social-sportive „Triathlon Festival” în Parcul „La Izvor”.

În perioada 18 iulie, ora 20.00 – 22 iulie, ora 5.00, va fi oprită circulația transportului public pe str. Columna, în perimetrul str. Aleksandr Pușkin și str. Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni.

În perioada 18 iulie, ora 17.00 – 19 iulie, ora 5.0 și în perioada 19-21 iulie, între orele 10.00-23.00, va fi sistat traficul pe str. Alexandru cel Bun, în perimetrul str. A. Pușkin și str. Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni.

Circulația transportului public municipal va fi organizată după cum urmează:
# troleibuzele de pe ruta nr. 24 vor circula de pe str. Mitropolit G. Bănulescu Bodoni pe str. Alexei Mateevici, str. Vasile Alecsandri, în continuare pe traseul stabilit;
# troleibuzele de pe ruta nr. 28 vor circula de pe str. Mitropolit G. Bănulescu Bodoni pe str. Alexei Mateevici, str. Alexandr Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, Gara Feroviară, în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, în perioada 19-21 iulie, va fi sistată circulația pe trei benzi de pe Calea Ieșilor, pe tronsonul cuprins între str. Mesager și str. Calea Ieșilor, nr. 75, pe direcția de deplasare spre șos. Balcani. În intervalul orar 0.0-17.00, va fi asigurată circulația transportului în dublu sens din contul celor trei benzi de circulație de pe Calea Ieșilor rămase.

Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină în trafic, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

În perioada menționată va fi scurtat itinerarul rutelor de troleibuz nr. 8 și nr. 23, pe str. Calea Ieșilor, până la intersecția cu str. Bariera Sculeni.

Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină în trafic, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente