Patru studente de la USM au fost premiate în cadrul concursului „Prix du Lauréat francophone Moldavie”

Universitatea de Stat din Moldova (7)

Patru studente ale Universității de Stat din Moldova (USM) au fost desemnate câștigătoare la cea de-a treia ediție a concursului „Premiul Laureatului francofon/Prix du Lauréat francophone Moldavie”, organizat de Biroul național AUF-Moldova.

Acest concurs se desfășoară în cadrul implementării Planului național AUF-Moldova și recompensează eforturile celor mai activi și implicați tineri francofoni din universitățile membre AUF din țară.

Laureatele de la USM sunt:
# Pînar Yîldîz – studentă la Facultatea de Litere, Programul de studii Traducere și interpretare, Limba franceză și engleză;
# Anastasia Caraulan – studentă la Facultatea de Litere, Programul de studii Limba franceză și engleză, Științe ale Educației;
# Olivia Vascan – studentă la Filiera francofonă a Facultății de Drept;
# Măriuța Popescu – studentă la Filiera francofonă a Facultății de Științe Economice.

Candidatele au fost selectate în baza unor criterii esențiale: reușita universitară, nivelul de cunoaștere a limbii franceze, implicarea în acțiunile academice și extracurriculare organizate de AUF și cunoașterea activității AUF.

Felicităm cu căldură toate laureatele pentru perseverența și dedicarea lor în continuarea studiilor în limba franceză și pentru interesul manifestat față de francofonie. Ele vor beneficia de o mobilitate în Franța, o oportunitate extraordinară de dezvoltare personală și profesională.

Dorim să felicităm și profesorii mentori de la formările francofone ale USM care au ghidat studenții și să mulțumim Biroului național AUF Moldova pentru sprijinul acordat. USM rămâne angajată în promovarea excelenței academice și în susținerea studenților săi în demersurile lor educaționale și profesionale.

Acest material a fost scris și redactat de echipa USM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUSM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente