Cătălina Miron, câștigătoarea Olimpiadei Internaționale la Limba Engleză: „Desăvârșirea noastră depinde de profesori”

CM (1)

Cătălina Miron are 18 ani și este elevă în clasa a XII-a. A devenit olimpică la limba și literatura română, istorie și limba engleză. Cea mai recentă victorie a sa este medalia pe care a obținut-o la Olimpiada Internațională de Limbă Engleză.

Cătălina consideră, că profesorii au un rol important în succesul fiecărui elev, afirmând, că: „Desăvârșirea noastră depinde de profesori, cei care se dedică în totalitate întru realizarea noastră ca persoane. Pedagogii trebuie apreciați pentru tot efortul pe care îl depun, pentru toată munca, răbdarea, dedicația și responsabilitatea cu care tratează fiecare copil”.

Profesorii Cătălinei sunt modele de comportament pentru ea, fiind atât exemple de cumpătare și dedicație, cât și prieteni, la care mereu se poate adresa după un sfat. Eleva își dorește ca și generațiile viitoare să aibă pedagogi la fel de buni, precum are ea.

Să fii pedagog e un angajament responsabil față de societate, față de copii și părinții lor. Pedagogia este angajamentul de a transforma prin munca depusă zi de zi, viitorul unei societăți. Experiența Cătălinei Miron poate fi vizionată în videoul de mai jos.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente