(video) Studiind Profesiile Viitorului, poți avea un job încă de pe băncile universității. Povestea lui Vili Mahnenco, angajat la Piko Creative

profesiile viitorului

Vili Mahnenco este student la  „Producție Multimedia”, parte a programului Profesiile Viitorului din cadrul Universității de Stat din Moldova și, concomitent, activează în cadrul companiei Piko Creative. Tânărul spune că datorită acestor studii, are acces la comunicare și interacțiune cu specialiștii din comunitatea creativă din țară, unii dintre care îi sunt și profesori. „Acest lucru mă inspiră, pot comunica și realiza proiecte mari împreună cu oamenii motivați și ambițioși, la fel ca mine”, spune Vili.

Un succes remarcabil al studentului este că, în prezent, este deja este angajat în cadrul Agenției creative Piko Creative, unde se bucură de posibilitatea de a deveni un specialist competitiv în Moldova. Mai mult, el speră să rămână în țară, să colaboreze cu piața internațională sau chiar să-și deschidă o afacere.

„Ocupația mea este designul grafic și, de obicei, mă ocup de identitate și branding pentru companii. La fel, zilnic îndeplinesc și alte sarcini minore”, a relatat tânărul.

Alexandru Florea, manager de proiect Piko, apreciază eforturile lui Vili care combină atât studiile, cât și munca de birou. „Vili este un coleg de lucru care demonstrează o gândire critică neordinară care îl ajută să identifice soluții inovative.”

Te invităm să descoperi istoria studentului Vili Mahnenco în videoclipul de mai jos.

Îți dorești și tu să înveți Multimedia, Animație sau Game Design? Depune dosarul de admitere începând cu 22 iulie pe platforma eadmitere.gov.md.

Programul Profesiile Viitorului este dezvoltat de Asociația Companiilor de Creație COR și Mediacor, cu suportul Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie, sub egida Ministerului Educației și Cercetării și Ministerului Culturii, în parteneriat cu Universitatea de Stat din Moldova, Universitatea Tehnică a Moldovei și Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”.

Acest articol a fost realizat în cadrul proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.   

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente