Câteva evenimente la care să îți petreci timpul liber în această săptămână dacă ești elev(ă)

evenimente
Foto: Melissa Askew

Întâlniri de ghidare în carieră, atelier de storytelling și proiecții de film. Și în această săptămână nu te plictisești, pentru că orașul Chișinău oferă câteva opțiuni interesante pentru tine dacă ești elev(ă). Am adunat o listă cu activități educative din care cu siguranță vei găsi ceva pe placul tău.

Program de ghidare în carieră (16-19 iulie)

Dacă ai între 16 și 19 ani, poți participa la programul de dezvoltare nonformală „Ghidarea în carieră a tinerilor”. Vor fi organizate mai multe activități, printre care consilierea, informarea, evaluarea și îndrumarea participanților în dezvoltarea și proiectarea carierei.

Evenimentul va avea loc de pe 16 până pe 19 iulie, între orele 17.00 și 19.00 la America House Chisinau (str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, nr. 27).

Pentru a participa, trebuie să completezi acest formular.

Sursă: Facebook/America House Chisinau

Atelier de storytelling (16-19 iulie)

Timp de patru zile, poți lua parte la un atelier interactiv de storytelling. Vei învăța cum să deprinzi abilitățile necesare pentru a crea și împărtăși povești convingătoare, fie în scopuri personale, fie pentru proiecte școlare sau discursuri publice.

Evenimentul va avea loc de pe 16 până pe 19 iulie, între orele 11.00 și 14.00 la America House Chisinau (str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, nr. 27).

Pentru a participa, trebuie să completezi acest formular.

Sursă: Facebook/America House Chisinau

Lectură de poezie (17 iulie)

Cenaclul Republica al Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” organizează o seară de lectură dintre cele mai recente titluri din colecția de poezie „Teritorii”.

Vor recita:
# Irina Nechit din volumul „Maria și arma”;
# Dumitru Crudu din volumul „Doamne!”
# Alexandru Vakulovski din volumul „Poezia rock”.

Evenimentul va avea loc în data de 17 iulie, de la ora 18.00 la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 148).

Sursă: Facebook/Cenaclul Republica

Proiecție de film și quiz (20 iulie)

Cu ocazia celebrării a celei de-a 55-a aniversări a primei aterizării pe Lună, la America House Chisinau va fi proiectat filmul „Apollo 11”. După vizionare, îți vei putea testa cunoștințele despre film participând la un test Kahoot.

Evenimentul va avea loc în data de 20 iulie, de la ora 15.00 la America House Chisinau (str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, nr. 27).

Te poți înregistra aici.

Sursă: Facebook/America House Chisinau

Seri de Cronograf (20 iulie)

Și în această vară se desfășoară Seri de Cronograf. În fiecare sâmbătă, în Amfiteatrul Parcului Public „Alunelul”, sunt proiectate filme autohtone, dar și internaționale.

Filmele încep la ora 21.00, iar intrarea este gratuită. Programul proiecțiilor poate fi urmărit aici.

Sursă: Facebook/Cronograf

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente