O listă de evenimente la care să-ți petreci timpul liber în săptămâna care urmează

evenimente vara
Foto: Unsplash/Aranxa Esteve

Dacă nu ți-ai planificat agenda pentru săptămâna care urmează, îți sugerăm niște evenimente recreative la care ai putea merge după orele de muncă. Chiar dacă ne așteaptă temperaturi caniculare, să știi că toate evenimentele vor avea loc seara, timpul potrivit pentru a ieși din casă.

Pub Quiz (16 iulie)

Quiz-ul este un joc intelectual distractiv în care echipe formate din cel mult șapte persoane încearcă să acumuleze cât mai multe puncte.

Pentru a participa, este nevoie să îți înregistrezi echipa aici. Taxa de participare este de 60 de lei. Jocul se va desfășura în incinta localului Lake House (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 182) marți, 16 iulie, începând cu ora 19.30.

Mai multe detalii citește aici.

Sursă: Facebook/MindGames.md – Pub Quiz

Vernisajul expoziției „Nuduri în Lumina” (18 iulie)

În data de 18 iulie, de la ora 18.30, va fi vernisată expoziția „Nuduri în Lumină” semnată de artista Mihaela Motruc. Va fi prezentată o colecție de nuduri grafice pictate în acuarelă și alte materiale.

Evenimentul va avea loc la Ficus Creative Space (str. Cuza Vodă, nr. 30/1) și va fi deschisă până în data de 25 iulie. Intrarea costă 50 de lei.

Mai multe detalii citește aici.

Sursă: Facebook/Iris Verde

Lectură de poezie (17 iulie)

Cenaclul Republica al Bibliotecii Municipale „B.P.Hasdeu” organizează o seară de lectură din cele mai recente titluri din colecția de poezie „Teritorii”.

Vor recita:
# Irina Nechit din volumul „Maria și arma”;
# Dumitru Crudu din volumul „Doamne!”
# Alexandru Vakulovski din volumul „Poezia rock”.

Evenimentul va avea loc în datat de 17 iulie, de la ora 18.00 la Biblioteca Municipală „B.P.Hasdeu” (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 148).

Sursă: Facebook/Cenaclul Republica

Seri de Cronograf (20 iulie)

Și în această vară se desfășoară Seri de Cronograf. În fiecare sâmbătă, în Amfiteatrul Parcului Public „Alunelul”, sunt proiectate filme autohtone, dar și internaționale.

Filmele încep la ora 21.00, iar intrarea este gratuită. Programul proiecțiilor poate fi urmărit aici.


Sursă: Facebook/Cronograf

Cămara Fest (20-21 iunie)

Târgul va fi deschis în zilele de 20 și 21 iulie în parcul „Alunelul” din capitală. Între orele 10.00 și 19.00 vei avea posibilitatea să descoperi o varietate de fructe de vară, legume, vinuri, brânzeturi și cașcavaluri.

Mai multe detalii găsești aici.

Sursă: Facebook/Ia Moldova Acasă
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente