Troleibuzul turistic revine pe străzile capitalei. Care este programul și prețul unei călătorii

troleibuz turistic
Foto: Telegram/RTE_Chișinău

Troleibuzul turistic Chișinău Sightseeing revine pe străzile din capitală. Excursiile vor avea loc în fiecare weekend și vor începe de la Arcul de Triumf.

În troleibuzul turistic pot călători până la 22 de persoane, așezate pe scaune. Prețul pentru o călătorie este de 30 de lei. Copiii cu vârsta de până la șapte ani circulă gratuit și în mod obligatoriu trebuie să fie însoțiți de un părinte.

Programul troleibuzului turistic:
# prima rută – ora 12.00 (audioghid în limba rusă);
# a doua rută – ora 14.00 (audioghid în limba engleză);
# a treia rută – ora 16.00 (audioghid în limba română).

Toate persoanele interesate vor putea cunoaște aproximativ 40 de obiective și locații, printre care Teatrul Național „Mihai Eminescu”, Sala cu Orgă, Gara Feroviară, Monumentul „Trenul Durerii”, Mănăstirea „Sfântului Mare Mucenic Teodor Tiron”, Casa lui Alexandru Plămădeală și Biserica „Sfânta Teodora de la Sihla”.

Troleibuzul turistic Chișinău Sightseeing a început să călătorească pe străzile capitalei începând cu 1 august 2022. Proiectul are drept scop promovarea obiectivelor turistice, îndemnând astfel locuitorii și oaspeții capitalei să cunoască și să descopere istoria orașului, a străzilor și ale personalităților care au marcat evoluția neamului nostru.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente