(video) Evelina Burunsus lansează piesele „Orașul Meu” și „Mama”

cover

Evelina Burunsus are 13 ani. La această vârstă a reușit deja să devină cea mai mică membră a ansamblului folcloric ,,Opincuța” și să frecventeze capela corală „Doina”. Evelina este elevă la Liceul Teoretic „Alexandru cel Bun”, din orașul Rezina.

De mică, tânăra a fost înconjurată de muzică. Bunica ei obișnuia să îi cânte, iar la vârsta de opt ani, mama ei a înscris-o la școala de muzică pentru a studia vioara. Eleva este mândră de sprijinul necondiționat al familiei, care îi susține visele și aspirațiile. 

Și profesorii Evelinei au avut un rol crucial în formarea ei ca artistă, descoperindu-i talentul și ajutând-o să-și perfecționeze abilitățile. Astfel, pasiunea ei pentru muzică s-a dezvoltat rapid, fiind inspirată de artiști precum Surorile Osoianu, Maria Drăgan și Igor Cuciuc. 

Recent, Evelina a lansat două piese de muzică ușoară: „Orașul meu” și „Mama”. Pentru piesa „Orașul meu” a fost lansat și un videoclip. Filmările au durat patru zile și au fost realizate de Alexandru Cebotari și Andrei Bordian. Textul pentru „Orașul meu” a fost scris de Natalia Cucovei, iar muzica de Adrian Idrician. Piesa „Mama” a fost compusă de Cătălina Lungu, iar muzica de Sergiu Cabatu.

„Cu piesa «Orașul meu» am vrut să transmit dragostea față de locul frumos unde am crescut și cresc în continuare, despre amintirile pe care le am aici și care vor rămâne mereu cu mine. În piesa «Mama» transmit dragostea de mamă, deoarece de la mama toate în lume au pornit și doar mamele sunt în stare de orice pentru a ne proteja”, spune Evelina.

Gestionarea timpului între școală, lecțiile de muzică și activitățile artistice este o provocare continuă pentru Evelina. Își organizează timpul cu grijă pentru a putea reuși la liceu, la școală muzicală și la emisiuni și concerte. De multe ori, își face temele în mașină și dedică weekendurile pentru studiouri și filmări. Pasiunea pentru muzică o motivează să continue, chiar și atunci când programul devine solicitant.

Evelina încurajează toți copiii să se implice în activități extracurriculare, în special în muzică. Ea consideră că muzica este un mod unic de a-ți exprima emoțiile și îi sfătuiește pe cei pasionați să urmeze cursuri de canto sau să se înscrie la o școală de muzică.

Puteți asculta piesa „Mama” mai jos.

Piesa „Orașul meu” mai jos.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente