Tinerii din Moldova pot merge în Armenia pentru un schimb de experiență despre tehnici de fotografie și instrumente digitale

tineri fotografie oportunități
Foto: Luke Lung

Organizația neguvernamentală „Comunitatea Plus” lansează o nouă oportunitate Erasmus+ pentru tinerii din Republica Moldova. Dacă îți dorești să înveți să comunici prin prisma fotografiilor și să vorbești despre problemele sociale, atunci programul despre care îți povestim în continuare este pentru tine.

Pentru această oportunitate sunt eligibili tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani. În cadrul proiectului vei avea posibilitatea să discuți despre bullying, discriminare, rasism, sărăcie, șomaj, prin intermediul fotografiei și al instrumentelor digitale.

Criterii de eligibilitate

# Locuiești într-o zonă rurală a Republicii Moldova.
# Ești interesat(ă) de alfabetizarea digitală și fotografie.
# Poți comunica în limba engleză.
# Consideri că nu ai acces la foarte multe oportunități sau faci parte din grupul tinerilor care nu urmează un nivel de educație și un curs de formare profesională.
# Ești motivat(ă) să participi la acest program și te angajezi să participi pe toată durata proiectului.

În cadrul acestui proiect:
# vei învăța tehnici profesionale de fotografie;
# vei împărtăși și crește conștientizarea asupra problemelor sociale;
# îți vei îmbunătăți abilitățile de storytelling vizual și literație digitală;
# te vei conecta cu tineri din diferite culturi;
# îți vei expune lucrările online și în cadrul expozițiilor.

Programul se va desfășura în perioada 14-23 septembrie în orașul Țahkadzor din Armenia. Limba de comunicare este engleza. Costurile pentru cazare, alimentație și transport vor fi asigurate de către organizatori. În cazul transportului vor fi rambursate cheltuielile care nu depășesc 309 euro. Taxa pentru participare este de 30 de euro.

Regulamentul integral al programului îl poți vedea aici.

Dacă îți dorești să participi, organizatorii te îndeamnă să completezi acest formular pentru a te înregistra. Termenul-limită pentru înscriere este 20 iulie. Doar candidații selectați vor fi contactați.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente