Profesorii de informatică pot participa la un hackathon despre inteligența artificială și securitatea cibernetică

it

Profesorii din domeniul Tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC) sunt îndemnați să participe la „Tech Lab”, un hackathon dedicat modernizării percepției asupra tehnologiei informației și îmbunătățirii interacțiunii cu elevii. Hackathonul oferă oportunitatea de a identifica și de a soluționa problemele întâlnite în activitatea zilnică folosind soluții tehnologice. 

În cadrul hackathonului vor fi organizate două workshopuri:
# instrumente AI în predare – profesorii vor descoperi cum să integreze inteligența artificială în procesul educațional printr-un exemplu practic de conceptualizare a unei aplicații;
# securitate cibernetică – profesorii vor afla cum să protejeze datele și să asigure securitatea cibernetică în școală.

De asemenea, participanții vor lucra în echipă pentru a conceptualiza aplicații care să rezolve problemele cu care se confruntă la locul de muncă. Echipele vor fi ghidate de cinci mentori și un facilitator care vor oferi suport și expertiză pe tot parcursul activităților.

În plus, fiecare persoană va avea oportunitatea să interacționeze cu specialiști din domeniul IT într-o atmosferă prietenoasă, însoțită de pauze de cafea, prânz și o cină cu pizza.

Evenimentul va avea loc pe data de 10 august, de la ora 9.00 până la 19.00 la Orange Systems (Calea Ieșilor, nr. 8). Accesul este liber, însă pentru a participa trebuie să completezi acest formular.

Pentru detalii telefonați la numărul de telefon 067143456 – Cristina Caracaș.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente