Participă la expoziția unei artiste autohtone, care încearcă să surprindă frumusețea corpului uman prin acuarelă

aquarelle desene pictura culori oportunitati arta eveniemnte expozitie vernisaj (1) (1)
Foto:Kseniya Lapteva/Unsplash.com

Ficus Creative Space vă invită la deschiderea expoziției „Nuduri în Lumina”. Vernisajul este o colecție de nuduri grafice pictate în acuarelă, dar și alte materiale grafice, de artista autohtonă Mihaela Motruc. Vernisajul va avea loc în data de 18 iulie, începând cu ora 18.30.

Curatoarea expoziției Tatiana Radu, a reunit lucrările Mihaelei Motruc într-o expoziție care explorează delicatețea și complexitatea formelor umane prin intermediul artei grafice. Fiecare piesă din această colecție surprinde esența și frumusețea corpului uman, evidențiată prin tehnici artistice deosebite și un joc rafinat de lumină și umbră.

Organizatorii vă invită să descoperiți aceste opere de artă, să vă bucurați de frumusețea și profunzimea acestora într-o atmosferă plină de inspirație și creativitate. Expoziția „Nuduri în Lumina” oferă o oportunitate rară de a explora sensibilitatea artistică a Mihaelei Motruc, invitând publicul să reflecteze asupra naturii și esteticii corpului uman.

Costul intrării este de 50 de lei.

Expoziția poate fi vizitată de luni până vineri, între orele 15.00 și 20.00, iar sâmbătă și duminică, între orele 12.00 și 18.00. Ficus Creative Space se află pe strada Cuza Vodă 30/1, Chișinău.

Sursă: Facebook/Iris Verde

Vernisajul va putea fi vizitat până în data de 25 iulie 2024.

Număr de contact: +373 69870474

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina oficială.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente