Pe 16 iulie, participă la o întâlnire privind gestionarea produselor și obține cunoștințele necesare pentru avansarea în carieră

XYpa
Foto: Facebook/XY Partners

Marți, 16 iulie Technovator – Growing talent to innovate te invită să participi la o întâlnire privind gestionarea produselor, axată pe analiză și inteligență artificială. Evenimentul se va desfășura începând cu ora 18.30 la Orange kITchen (strada Calea Ieșilor 8).

De această dată, oratorii vor fi:
# Aksinia Chumachenko – lideră de echipă pentru analiza produselor la Simpals –, care va dezvălui strategii și practici pentru utilizarea analiticii în vederea îmbunătățirii experiențelor utilizatorilor și performanței produselor;
# Sergey Komarov – șef al departamentului de gestionare a datelor la Freedom Finance –, care va vorbi despre rolul inteligenței artificiale în gestionarea datelor și cum poate fi integrată aceasta pentru a optimiza produsele digitale.

De ce să participi la întâlnire? În secolul 21, cel care deține informația este cel mai apreciat. Tocmai asta promit organizatorii evenimentului că vei obține pe 16 iulie – cunoștințele necesare pentru avansarea în carieră. La final, vei putea să testezi cât de multe ai reușit să înveți, cu ajutorul unui quiz interesant pregătit de organizatori.

Aici te poți înregistra. Biletul de participare costă 200 de lei.

Sursă: Facebook/XY Partners

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente