Forumul Tinerilor din Diasporă revine cu o nouă ediție! Sunt așteptați studenții moldoveni care învață în țară sau peste hotare

tineri evenimente activități elevi studenți
Foto: Facebook/Liga Studenților Originari din Republica Moldova

Liga Studenților Originari din Republica Moldova organizează în acest an cea de-a treia ediție a Forumului Tinerilor din Diasporă. Evenimentul se va desfășura vineri, 16 august.

Forumul Tinerilor din Diasporă își propune să aducă împreună studenții din diasporă cu cei din țară, pentru a împărtăși idei inovative și pentru a dezvolta proiecte remarcabile.

Timp de o zi plină de creativitate intensă și discuții motivaționale, vei avea ocazia să colaborezi, să explorezi noi perspective și să-ți împărtășești experiențele. Forumul este o ocazie excelentă pentru a cunoaște persoane noi, pentru a lega prietenii și pentru a genera idei noi.

Organizatorii te îndeamnă să urmărești această pagină de Facebook pentru a fi la curent cu agenda detaliată a evenimentului.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente