Festivalul „LAPOIANA” revine cu cea de-a VI-a ediție. Când va avea loc și ce artiști vor evolua pe scenă

LAPOIANA42

Cel mai așteptat festival de muzică din nordul Moldovei, „LAPOIANA”, revine cu cea de-a VI-a ediție. Acesta se va desfășura în perioada 10-11 august 2024, în satul Glinjeni, raionul Fălești. Pe scena principală vor evolua: Satoshi, Magnat și Feoctist, Dara, Tatuni, Marej și mulți alți artiști.

Potrivit organizatorilor, deși agenda festivalului include diferite genuri muzicale, acesta își păstrează identitatea sa de festival de muzică electronică. Astfel, timp de două zile veți avea ocazia să vă bucurați de piese mixate de 15 DJ, în stil techno house, techno, afro house, melodic house și deep house. Pe o altă scenă, mai mulți DJ vor mixa muzica anilor 80, 90, 00, pop și disco.

De asemenea, LAPOIANA va include activități de divertisment și chill zone, activități pentru copii și food court-uri. Noaptea, doritorii vor putea să își instaleze cortul în zona pentru camping.

Până pe 1 august, prețul unui bilet pentru o zi de festival este de 300 de lei, iar pentru weekend – de 450 de lei. Organizatorii pun la dispoziție și abonamentul „Prietenași”, pentru un grup de cinci persoane, la preț de 1 850 de lei. De asemenea, noutatea acestei ediții sunt biletele backstage, însă numărul acestora este limitat. Copiii cu vârsta de până la 12 ani vor avea acces gratuit pe teritoriu, iar locuitorii satului Glinjeni vor putea participa la festival pentru doar 200 de lei.

Aici găsiți detalii.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente