Compania aeriană Wizz Air lansează trei curse noi din Chișinău. Care sunt destinațiile

wizz air calatorie avion
Foto: Infinite Flight Community

Compania aeriană Wizz Air anunță despre reluarea curselor din Chișinău către Viena. De asemenea, operatul aerian a lansat două curse noi din Varșovia și Abu Dhabi către Chișinău.

Începând cu data de 30 septembrie 2024, Wizz Air va opera zboruri pe cursa Chișinău – Viena de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri și vineri. Tot din 30 septembrie 2024, cetățenii Republicii Moldova pot beneficia de zboruri directe de la Varșovia la Chișinău în fiecare zi de luni, miercuri și vineri.

Pe 27 octombrie 2024 va fi lansată și cursa Chișinău – Abu Dhabi. Zborurile vor fi operate de trei ori pe săptămână, în zilele de miercuri, vineri și duminică. Din luna noiembrie, zborurile de pe ruta Varșovia – Chișinău vor fi operate în zilele de marți, joi și duminică.

Prețul biletelor începe de la 29,99 euro pentru zborurile către Viena. Pentru cursa Varșovia – Chișinău costul unui bilet începe de la 24,99 euro, iar în cazul zborurilor din Abu Dhabi către Chișinău – de la 49,99 euro.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de Telegram: RO și RU.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente