Ești antreprenor și nu reușești să faci nimic? Participă gratuit la un atelier de lucru și află cum să-ți gestionezi eficient timpul

Logo pe fotografie (7)
Foto:IA/#diez

Gestionarea eficientă a timpului reprezintă cheia succesului atât pentru antreprenori, cât și pentru angajați. Vestea bună e că există numeroase instrumente și tehnici care te pot ajuta să-ți organizezi corect timpul și să-ți atingi obiectivele stabilite. Despre acestea vei putea afla în cadrul unui atelier moderat de Alexandru Mihailenco, șef operațiuni de rețea la Shippeo – start-up tehnologic care permite companiilor să urmărească și să gestioneze livrările în timp real.

Potrivit organizatorilor evenimentului, în cadrul acestuia vei afla:
# cum să gestionezi timpul în calitate de director executiv;
# cum să planifici și să gestionezi timpul echipelor din operațiuni.

Pe lângă teorie va fi și multă practică. Alexandru a pregătit o serie de exerciții utile pentru toți cei prezenți la atelier. Apropo, echipa pe care o conduce implementează deja tehnicile despre care el va vorbi, iar unul dintre angajații săi chiar a livrat un discurs TED Talks la acest subiect.

Când: 30 iulie, ora 18.00
Locație: maib park, str. 31 August 1989, nr. 127, Chișinău

Aici puteți să vă înregistrați la workshop. Participarea este gratuită, cu înregistrare prealabilă.

Sursă: Facebook/XY Partners

Evenimentul este organizat în cadrul Entrepreneurship in Residence Program in Moldova și găzduit de maib. Programul este organizat de XY Partners, cu suportul fondului regional de investiții Ukraine-Moldova American Enterprise Fund, în parteneriat cu Proiectul Tehnologiile Viitorului în Moldova, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente